Büşürüm'den Aliağa'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Büşürüm'den Aliağa'ya Ziyaret

Büşürüm\'den Aliağa\'ya Ziyaret

Aliağa Belediyesi İle kardeş belediye olan Tokat'ın Reşadiye ilçesi Büşürüm belediyesi heyeti Turgut Oğuz'u ziyaret etti.

27.03.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi le kardeş belediye olan Tokat'ın Reşadiye ilçesi Büşürüm Belediyesi heyeti Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u ziyaret etti.

Tokat'ın Reşadiye İlçesi Büşürüm Belediye Meclisi, Aliağa Belediyesi'ni "Kardeş Belediye" olarak belirleyerek bu kararını Aliağa Belediyesi'ne bildirdi. İki belediye arasındaki görüşmelerin ardından Aliağa Belediye Meclisi de Şubat toplantısında Büşürüm'ü Kardeş belediye olarak kabul etti.

Belediye Meclislerinin kararının ardından Büşürüm Belediye Başkanı Bahtiyar Alkan ve beraberindeki heyet Aliağa Belediyesi'ni ziyaret etti. Kardeş Belediye ilişkilerinin kentleri birbirine yakınlaştırdığını dile getiren Başkan Alkan, "Aliağa ile Kardeş Belediye olma talebimize olumlu yanıt verdiğiniz için size ve Aliağa belediye meclisine hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum." dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Biz kardeş şehir ve kardeş belediye ilişkilerine büyük önem veriyoruz. Büşürüm Belediyesi heyetini Aliağa'da görmekten büyük mutluluk duydum" dedi.

Büşürüm Belediye Başkanı Bahtiyar Alkan Aliağa Belediyesi ziyaretinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Belediyesi, Çiğli Belediyelerini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büşürüm'den Aliağa'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement