Bütün Takım Değişmeli..." - Son Dakika
Spor

Bütün Takım Değişmeli..."

Bütün Takım Değişmeli..."

Manchester United'ın eski oyuncularından Rio Ferdinand, Liverpool ve Jurgen Klopp hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

04.03.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Manchester United'ın eski oyuncularından Rio Ferdinand, Liverpool ve Jurgen Klopp hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Merseyside temsilcisinin köklü bir revizyona gitmesi gerektiğini söyleyen Ferdinand, her bir oyuncunun gönderilmesi ve yerine yeni transferler yapılması gerektiğini ifade etti.

İngiliz futbol adamı ayrıca, Liverpool'un rakiplerine korku salamadığını ve en büyük eksiklerinden birinin bu olduğunu belirtti.

Ferdinand: "Ben oyuncu olsam, şu an bu deplasmana gelip oynamak isterdim. Çünkü onları bir tehdit olarak görmüyorum. Onlara baktığım zaman, bana zarar verebileceklerini düşünmüyorum" dedi.

Takımın en önemli silahlarının Daniel Sturridge ve Philippe Coutinho olduğunun altını çizen Ferdinand, yeni Liverpool'un bu ikili üzerine kurulması gerektiğini de savundu.

Ferdinand, "Bence Daniel Sturridge ve Philippe Coutinho önümüzdeki sene için takımda tutulmalı ve yeni takım onların etrafında kurulmalı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Bütün Takım Değişmeli...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement