BUÜ'de bayramlaşma sevinci - Son Dakika
Güncel

BUÜ'de bayramlaşma sevinci

BUÜ\'de bayramlaşma sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde (BUÜ) bayramlaşma geleneği devam ediyor.

09.08.2019 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde (BUÜ) bayramlaşma geleneği devam ediyor. Akademik ve idari personelin ilgi gösterdiği törende Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve rektör yardımcıları bütün personelle tek tek bayramlaştı.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Adem Doğangün hazır bulundu. Tören öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan Kılavuz, birlik ve beraberlik ile daha yaşanılır bir dünya meydana getirmenin mümkün olduğunun altını çizdi. İdare olarak görevde 110 günü tamamladıklarını, akademik ve idari kadrolarımız ile kurban bayramına erişmekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, "Cenab-ı Hak'tan sağlık ve afiyet üzere nice bayramlara erişmemizi niyaz ediyorum. Bayramın adı kurban. Kurban kelimesi yakınlaşmak demek. İnşallah bizim için manevi olarak dini değerlerimize yaklaşma noktasında bir vesile olur. Kurban Bayramı'nın maddi ve manevi manada öğrencilerimizin, akademik ve idari personellerimizin, tüm paydaşlarımızın, şehrimizin, ülkemizin, İslam dünyasının ve en geniş platformda da bütün insanlığın birbirine yakınlaşmasına ve dayanışmasına vesile olmasını diliyorum. Bayramın huzur içerisinde sağlıkla, afiyetle, sevdiklerinizle, bugününüzden daha iyi geçecek şekilde idrak edilmesini ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Programın ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve rektör yardımcıları Prof. Dr. FerudunYılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Adem Doğangün törene katılan bütün personel ile tek tek bayramlaştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BUÜ'de bayramlaşma sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement