Buun'dan Anfaş Food Product Fuarı'nda Anlamlı Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Buun'dan Anfaş Food Product Fuarı'nda Anlamlı Etkinlik

Buun\'dan Anfaş Food Product Fuarı\'nda Anlamlı Etkinlik

23. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda, Buun-Antalya Halk Ekmek ve Türkiye Aşçılar Federasyonu sponsorluğunda, down sendromlu çocuklarla birlikte “Farkındalık Yaratıyoruz, +1 Farkla” etkinlikleri düzenlendi.

12.02.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda, Buun- Antalya Halk Ekmek ve Türkiye Aşçılar Federasyonu sponsorluğunda, down sendromlu çocuklarla birlikte "Farkındalık Yaratıyoruz, +1 Farkla" etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerde engelli farkındalığının arttırılması amaçlandı.

Antalya'da kapılarını açan 23. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, Almanya, Azerbaycan, Brezilya, Bulgaristan, Çin Halk Cumhuriyeti, Fransa, Gürcistan, Hollanda. Irak, İngiltere, İran, ABD, İtalya, Japonya, Katar, Kazakistan, KKTC, Kosova, Makedonya, Malezya, Mısır, Moldova, Pakistan, Romanya, Suudi Arabistan, Ürdün olmak üzere 26 ülkeden ziyaretçiler ve Ekonomi Bakanlığı alım heyeti ile Food Product'ın yaklaşık 45 bin sektör profesyonellerini ağırladı.

Fuarın açılışına ise Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ile kamu ve özel kurum temsilcileri katılmıştı. Fuar da, Buun - Antalya Halk Ekmek ve Türkiye Aşçılar Federasyonu sponsorluğunda, Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı Antalya Şubesi'ne kayıtlı down sendromlu çocuklarla birlikte 'Farkındalık Yaratıyoruz, +1 farkla!' etkinlikleri düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel anlamlı etkinliğe katılarak çocuklarla yakından ilgilendi.

Türel, 'Farkındalık Yaratıyoruz, +1 Farkla!' etkinliğinde, gözlerine bandaj geçirerek eline baston alarak halı üzerinde yolu bulmaya çalıştı. Türel, vatandaşlara engellilere karşı daha duyarlı olmaya çağırdı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buun'dan Anfaş Food Product Fuarı'nda Anlamlı Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement