'Büyük Ankara Festivali'nde 9. Gün - Son Dakika
Yerel

'Büyük Ankara Festivali'nde 9. Gün

\'Büyük Ankara Festivali\'nde 9. Gün

Ankara Büyük Ankara Festivali her gece birbirinden ünlü sanatçıların verdiği konserlerle devam ediyor.

25.06.2013 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyük Ankara Festivali her gece birbirinden ünlü sanatçıların verdiği konserlerle devam ediyor. Festivalin 9. gününde ünlü şarkıcı Ceylan ile Mustafa Keser, Başkentlilerle bir aradaydı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası "Büyük Ankara Festivali" 9. gününde de Atatürk Kültür Merkezi (eski Hipodrom) alanında ünlü sanatçılar başkentlilere müzik ziyafeti sundu. Gündüz ayrı etkinlikler, gece ise ünlü sanatçıların verdiği konserlerle renklenen Büyük Ankara Festivali'nde ilk olarak sahneye çıkan arabesk müziğinin sevilen sesi Ceylan oldu. Bu yıl 30. sanat yılını kutladığını ifade eden Ceylan, "Beni ayakta sizlerin sevgisi tutuyor. Her şey için teşekkür ederim" dedi.

Hayranlarının alkışları arasında konserine başlayan Ceylan, dillerden düşmeyen duygusal şarkılarının yanı sıra, halk müziğinin sevilen türkülerini de sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

MUSTAFA KESER'DEN SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Geniş repertuarı ve müthiş sahne performansıyla yıllardır sevenlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Keser, söylediği Türk sanat müziği parçalarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sundu.

Konserine yıldızlı güzel Ankara gecesine uygun 'Mehtaplı Gecelerde Hep Seni Andım' şarkısıyla başlayan Mustafa Keser, daha sonra 'Aklımda Fikrimde Hep Sen Varsın', 'Gül Ali' gibi şarkılarını seslendirdi. Şarkılarını hayranlarından oluşturduğu muhteşem koroyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Mustafa Keser, Ankaralılarla sahneden kurduğu sıcak ve esprili diyaloglarla ise konseri sıcak bir atmosfer içinde tamamlayarak unutulmaz bir geceye imza attı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Büyük Ankara Festivali'nde 9. Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement