Büyük Önder Atatürk, Çubuk'ta anıldı - Son Dakika
Güncel

Büyük Önder Atatürk, Çubuk'ta anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında Çubuk'ta anıldı.

10.11.2022 14:05  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında Çubuk'ta anıldı.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende Kaymakam Adem Keleş ve Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Atatürk anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törenin ardından Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program, Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Ayşegül Arıöz yaptı.

Öğrenciler tarafından Atatürk'ün hayatından bir anının canlandırıldığı programda "Kuva-i Milli Ruhuyla Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele" oratoryosu sahnelendi.

Programın sonunda Kaymakam Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş tarafından Atatürk konuşu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Programa İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Caner Koca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tahir Güzel, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rumi Türkoğlu ve diğer protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Büyük Önder Atatürk, Çubuk\'ta anıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyük Önder Atatürk, Çubuk'ta anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement