Büyük Önder'in Aramızdan Ayrılışının 74. Yılı - Son Dakika
Yerel

Büyük Önder'in Aramızdan Ayrılışının 74. Yılı

Büyük Önder\'in Aramızdan Ayrılışının 74. Yılı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Atatürk'ün bizlere bıraktığı emanete sahip çıkmaya ve ülkemizi dünyaya öncü ve örnek bir ülke haline getirmeye var gücümüzle çalışıyoruz' dedi."

09.11.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Atatürk'ün bizlere bıraktığı emanete sahip çıkmaya ve ülkemizi dünyaya öncü ve örnek bir ülke haline getirmeye var gücümüzle çalışıyoruz' dedi.

Karaosmanoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 74. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün bıraktığı eşsiz bir eser olarak ilelebet yaşayacağını ifade etti.

Döneminin zor şartlarının Atatürk'ü yönlü bir insan yaptığını belirten Karaosmanoğlu, şu görüşleri dile getirdi:

"Erzurum Kongresi'nde, 'vatan bölünmez bir bütündür, diyerek, Mondros mütarekesi ve işgal kuvvetleri karşısında, tutarlı, kararlı ve emin bir duruş sergilemiştir. Atatürk'ün bizlere bıraktığı emanete sahip çıkmaya ve ülkemizi dünyaya öncü ve örnek bir ülke haline getirmeye var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü bu emanet, dün olduğu gibi bugün de çok çalışarak ülkemizi daha ileriye götürmek, daha ileri bir medeniyet kurabilmektir. O'nun işaret ettiği, muasır medeniyetler üzerine çıkmak için, gece gündüz çalışıyoruz."

Muhabir: Necdet Doğruyol

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Önder'in Aramızdan Ayrılışının 74. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement