Büyük Zafer'in 89. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Büyük Zafer'in 89. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Ankara'nın ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

30.08.2011 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Ankara'nın ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kazan ilçesinde Milli Egemenlik Parkı'nda düzenlenen törene Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Albay Aslan Alparslan, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Albay Aslan Alparslan'ın Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Halkın bayramının kutlanmasının ardından Hava Savunma Kurmay Binbaşı Yasin Çelik, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı ve şeref defterini imzaladı.

Buradaki törenin ardından, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına geçilerek resmi kabul gerçekleştirildi.

-BEYPAZARI-

Beypazarı ilçesinde Atatürk Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Kaya ve Çalım daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tebrikleri kabul etti.

Protokol üyeleri daha sonra Halk Eğitim Merkezine geçerek, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.

-BALA-

Bala Belediyesi Atatürk Parkı'ndaki törene, Bala İlçe Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Garnizon Komutanı Üstğmen Serkan Koç, İlçe Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Garnizon Komutanlığı'nda devam eden törenlerde yeni rütbe alan uzman erbaş ve astsubaylara rütbeleri takıldı.

-ELMADAĞ-

Elmadağ'da Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından, Deniz Kıdemli Albay Ertuğrul Yurtseven, Türk Silahlı Kuvvetleri adına tebrikleri Elmadağ İnzibat Karakolunda kabul etti.

Daha sonra ise Ramazan Bayramı Kutlamaları için Elmadağ İlçe Spor Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezine geçildi. Burada, İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Hukuk Müşavirliğine atanan Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ halkının bayramını kutladı.

Sarıçiçek ve Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2 Eylül'de İtalya'nın Lignano ? Sabbiadora kentinde yapılacak olan WAKO Avrupa Gençler Şampiyonasına hazırlanan Kick Boks Milli Takımını ziyaret ettiler.

Protokol heyeti daha sonra Tatlıca mahallesinde Şehit Cengiz Yaman'ın babaevine gelerek bayramlarını kutladıktan sonra Gazi Musa Göz ve Gazi Hüseyin Aktaş'ı da ziyaret ederek bayramlaştı.

-ÇUBUK-

Çubuk'taki tören, Atatürk Parkında bulunan Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Buradaki törene, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Sıtkı Akgöz, Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları ve kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından ilçe protokolü bayramlaşması Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapıldı. Bayramlaşmada Kaymakam Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden, birer konuşma yaparak birlik kardeşlik ve sevgi mesajı verdiler.

Buradaki bayramlaşmadan sonra protokol üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı, cezaevi, devlet hastanesi ve huzurevini ziyaret etti.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Zafer'in 89. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement