Büyük Zaferin 97'nci yıl dönümü - Son Dakika
Güncel

Büyük Zaferin 97'nci yıl dönümü

Büyük Zaferin 97\'nci yıl dönümü

Balıkesir'in Ayvalık, Manyas, Burhaniye ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

30.08.2019 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık, Manyas, Burhaniye ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

Manyas'ta düzenlenen törende, İlçe Kaymakamı Muhammed Kaya ve Belediye Başkanı Tancan Barçin, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına konuşma yapan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erdinç Boztepe, TSK'nin mazisinden ve milletinden aldığı destekle her türlü görevi başarıyla yerine getirmek için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Tören, öğrencilerin şiir okuması ve tebriklerin yapılmasıyla sona erdi.

Ayvalık

Ayvalık'ta Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören yapıldı.

Anıta çelenklerin bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılara hitap eden Piyade Yüzbaşı Ersoy Gezgin, tarihi boyunca hür yaşamış Türk milletinin, daima hür yaşayacağını söyledi.

Program, öğrencilerin şiir okuması ve resmigeçit töreniyle tamamlandı.

Törene, Balıkesir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Garnizon Komutanı Personel Albay Fevzi Koruyucu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cumhuriyet Savcısı İsmail Sarpdağ ve vatandaşlar katıldı.

Burhaniye

Burhaniye'de de Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Törende, İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Mustafa Kıraç ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, askeri araçtan katılımcıların bayramını kutladı.

Belediye Gençlik Merkezi ve Misya Sanat Merkezince halk oyunu gösterileri sunuldu.

Şiirlerin okunduğu tören, resmigeçitle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyük Zaferin 97'nci yıl dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement