Büyükçekmece Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Büyükçekmece Belediyesi\'nin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Büyükçekmece Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının birinci oturumunda 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi.

06.07.2020 15:51  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının birinci oturumunda 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumunu Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirdi. Büyükçekmece Belediye Meclisi, pandemi sürecine ilişkin İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında komisyon üyesi seçimlerini gerçekleştirdi. Buna göre yeni seçilen encümen üyeleri 1 yıl, diğer komisyon üyelerinin ise 9 ay görev yapacak. Büyükçekmece Belediye Meclisi bir ilki gerçekleştirerek, Covid-19 araştırma komisyonu kurdu. 5 Meclis üyesinin yer alacağı komisyon bilim insanları ile birlikte çalışarak Covid-19 pandemi sürecine ilişkin bir rapor hazırlayacak.

Gündemde yer alan maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Büyükçekmece Belediyesi'nin 2019 yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Şahin tarafından yönetilen oturumda Başkan Akgün, faaliyet raporuna ilişkin bir sunum yaptı. Akgün, 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılan projeler ve yapımı devam eden projeler hakkında meclisi bilgilendirdi.

"Bu millete daha iyi hizmet yapmak için kararlıyız"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şunları söyledi: "Büyükçekmece Belediyesi'nin 1 yıllık faaliyet raporunun burada müzakeresinden sonra siz değerli meclis üyesi arkadaşlarıma, tenkit edenlere, cevap verenlere ve bizi sabırlar izleyen muhtarlarımızla değerli arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2020 faaliyet raporunu verirken inşallah 2019 yılından daha iyi şeyler söyleme imkanımız olur. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma, büyükşehir belediyemize, diğer kurum ve kuruluşlara, bu hizmetleri yaparken bize destek verenlere çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Bu millete daha iyi hizmet yapmak için kararlıyız."

Komisyonlara şu isimler seçildi:

"Plan ve Bütçe Komisyonu CHP'den Ahmet Şahin ve Tuncay Tuna, AK Parti'den Ahmet Küçük, İmar Komisyonu CHP'den Savaş Bilik ve Tarık Erdoğan AK Parti'den Sedat Bostan, Ulaşım ve Trafik Komisyonu CHP'den Kerem Ereke ve Murat Erçağ, AK Parti'den Hasan Bacıoğlu, Eğitim Kültür ve Sanat Komisyonu CHP'den Ahmet Şahin ve Fatih Çınar, AK Parti'den Eyüp Karataş, Hukuk Komisyonu CHP'den Abdülkerim Menteşoğlu ve Evren Savaş, AK Parti'den Sami Sertadım, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu CHP'den Coşkun Tanış ve Tarık Erdoğan, AK Parti'den Şuayip Serinlik, Gençlik ve Spor Komisyonu CHP'den Rıza Can Özdemir ve Nevzat Sezen, AK Parti'den Ayhan Hastürk, Çevre ve Sağlık Komisyonu CHP'den Hakan Çebi ve Seçkin Sarı, AK Parti'den Yıldız Akbalık Polat, Tarife Komisyonu CHP'den Fatih Çınar, İYİ Parti'den Özkalp Beyaz, AK Parti'den Zerrin Çağlar, Harita Komisyonu CHP'den Savaş Bilik ve Nevzat Sezen, AK Parti'den Şiyar Hasbayram, Dezavantajlılar Komisyonu CHP'den Gülderen Başkan, Gelecek Partisi'nden Habibe Çiftçioğlu Başer, AK Parti'den Necmi Yıldız, Kadın - Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu CHP'den Gülcan Tekdemir Demirkan ve Eren Savaş, AK Parti'den Zerrin Çağlar, Temel Haklar Komisyonu CHP'den Abdülkerim Menteşoğlu ve Murat Erçağ, AK Parti'den Necmi Yıldız, Çocuk Hakları Komisyonu CHP'den Tuncay Tuna ve Gülcan Tekdemir Demirkol, AK Parti'den Şuayip Serinlik, Göç ve Yabancılar Komisyonuna CHP'den Kerem Ereke ve Rıza Can Özdemir, AK Parti'den İdris Doğan, Covid 19 Araştırma Komisyonuna CHP'den Ahmet Şahin, Tuncay Tuna ve Kerem Ereke, AK Parti'den Yıldız Akbalık Polat ve Zerrin Çağlar seçildi." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement