Büyükçekmece, Beverly Hills Oluyor.. - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece, Beverly Hills Oluyor..

Büyükçekmece, Beverly Hills Oluyor..

MIDSTAY konaklama tesisinin temeli bine yakın davetlinin katılımı ile dualar,müzikler ve havai fişekler eşliğinde gün boyu süren lansman ile atıldı...

14.08.2017 09:22  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MIDWOOD yine güzel ve mutlu bir gün yaşadı...

Midwood İstanbul Film Stüdyo kompleksi projesi içersinde bulunan Midstay konaklama tesislerinin temel atma töreni önce şehitlerimize saygı duruşu ve istiklal marşı sonrasında okunan dualar ile başladı. Temel atma törenini pop sanatçısı Erdal Çelik sunarken, Doktorlardan oluşan Ayda 1 gurubu sahne aldı. Gecenin finali havai fişekler eşliğinde izmir marşı ile bitti.

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece yeni projelerle hedef büyüttü. 3 bin konutluk kentsel dönüşüm planlanan ilçede 1000 yat kapasiteli marina ve deniz üstüne otel yapılıyor. Bölgede 825 milyon yatırımla inşasına başlanan Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi istihdamı arttırırken aynı zamanda bölgenin bir anda Amerika' nın Beverly Hills'i olma yolunda, İstanbul'un en gözde bölgesi olmasını sağlanmış oluyor.

Başta Hollywood , sonrasında Bollywood olmak üzere dizi ve film endüstrisine dünya standartlarında çekim stüdyoları,ekip ve ekipmanları, servisleri , temin etmeyi hedefleyen, gelişen Türk dizi ve film sektörüne de destek vermeyi amaçlayan halen inşaatı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksinin temeli de bir süre öncesinde atılmıştı.

Ahmet San "Hayallerim gerçekleşiyor"

Midwood Yönetim Kuru Başkanı Ahmet San her firsatta hayallerim diye belirttiği, Midwood İstanbul Film Stüdyo komleksi projesi tüm hızı ile sürdüğünü ve bu projenin başından bugüne kadar gelinen noktayı davetlilere anlattı...İcra kurulu Başkanı Emin Günal bu projeyi tahminlerden önce dünya sinema ve dizi sektörüne kazandıracaklarını belirtirken, inşaat ile ilgili de teknik bilgiler verdi. 6 yıl süren detaylı çalışmalar neticesinde ortaya çıkan; dünya sinema, dizi ve reklam sektörünün merkezleri Hollywood ve Bollywood'un tam ortasındaki Midwood, bittiğinde Avrupa'nın en büyük film platosu olacak.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK STÜDYOSU

505 dönümlük arazide konuşlanacak olan komplekste; 21 kapalı stüdyo, 17 açık set alanı mevcut. Bu açık set alanları İstiklal Caddesi, Osmanlı Sokağı, New York, Londra sokakları gibi birebir aslına uygun, farklı konseptlerde olacak. 18 imalat atölyesi ve çekim için ihtiyaç duyulan tüm ekip, ekipman ve servisleri ile sektöre yeni bir soluk ve standart getirecek.

Midwood film sektörüne sadece çekim alanı ve teknik donanım sağlamakla kalmayıp, içerisinde yer alan 18 farklı atölye ile tüm çekim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak dekor, kostüm ve aksesuar imalatının yapılacağı Türkiye'nin en büyük ve katma değeri en yüksek Projelerinden biridir. Bu yüzden film sektörünün cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi hedeflenen Midwood'da, aynı zamanda müzelerin, sinema salonlarının, sergi ve söyleşi alanlarının bulunduğu kültür üniteleri; anaokulundan üniversiteye kadar bir eğitim vadisi, çok amaçlı açık alan etkinlikleri, tematik eğlence ve yeme-içme ünitelerinin bulunduğu sosyal alanlar, dini tesisler, ofisler, 2 helikopter pisti ve tek motorlu uçakların inip kalkabileceği bir pist de yer alacak.

Midstay Türk turizmine yeni soluk getirecek.
Bugün ise Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'mizin en önemli ünitelerinden biri olan Midstay'ın temeli atıldı. Midstay müşterilerine uzun süreli otel suit odası kiralama imkanı sunarken, benzersiz bir konseptle, premium hizmetleri, sağlama amacını güdüyor. Midstay konaklama tesisinin yatırımcı şirketi AY GYO'nun Yönetim kurulu BAşkanı Burhan Aydemir yaptığı konuşmada konseptin Büyükçekmece ve Türkiye Turizm sektörüne yapacağı katkıları konuklar ile paylaşıp, Midstay konuklarına sunduğu işletme garantisi ile 5 yılda geri dönüş sağlayan çok avantajlı bir yatırım imkanı da sağlamış olacağını belirttip projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti

Spor ,sağlık ve güzellik unutulmadı.
Konseptin tamamı suitlerden oluşuyor. Bu suitler ultra lüks dekarasyonu ve ankastre tasarımları ile dikkat çekiyor. Tesiste yer alan spor kompleksi premium donanıma sahip fitness center, yüzme havuzu, tenis kortları gibi spor alanları ile hizmetler sunulacak.

Midstay içinde saç ekiminden ayurvedaya, diyet ve zayıflama hizmetlerinden, botoks ve prp gibi medical uygulamalara kadar sağlık hizmetleri konusunda uzman hekim ve ekipleriyle hiç aksamadan sürecek.
İçindeki tematik restorantlar, bar ve gece klüplerinin yanısıra çocuklara özel aktivite alanlarını ve , Üç Semavi dine ait ibadethaneler kullanılabilecek, aynı zamanda orada gerçekleşecek dizi ve film çekimlerinde de özel misafir olarak ağırlanacaklar.

Eğitim Şart.

Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi içinde 5000 öğrenciyi ağırlayacak bir eğitim vadisi de mevcut. Anaokulundan Liseye kadar K12 eğitimini sunan Bilfen'in ilk ünitesi olan Anaokulu 2017 eylülde açılıyor. Ayrıca ağırlıklı olarak film endüstrisine yönelik mesleki eğitimlerin verileceği bir üniversite kompleks içerisinde yer alıyor.
Bu temel atma töreninde ülkemizin ve cevremizdeki yakın ülkelerinden gelen 1000'eyakın davetli gün boyu güzel bir vakit geçirdiklerini ve başarılı bir bir lansman olduğunu konusunda düşüncelerini belirttiler.
Midstay Tesis 29 Ekim 2018 tarihinde yine çok özel bir davetle hizmete girmesini hedeflenmiştir...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükçekmece, Beverly Hills Oluyor.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement