Son dakika haber... BÜYÜKÇEKMECE'DE BODRUM KATINI SU BASTI, ÇOCUKLARINI SIRTINA ALIP ÇIKARDI - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... BÜYÜKÇEKMECE'DE BODRUM KATINI SU BASTI, ÇOCUKLARINI SIRTINA ALIP ÇIKARDI

Son dakika haber... BÜYÜKÇEKMECE\'DE BODRUM KATINI SU BASTI, ÇOCUKLARINI SIRTINA ALIP ÇIKARDI

Edinilen son dakika gelişmesine göre BÜYÜKÇEKMECE'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışta bodrum kattlardaki daireleri su bastı.

29.10.2020 14:47  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
BÜYÜKÇEKMECE'de sabah saatlerinde etkili olan  sağanak yağışta bodrum kattlardaki daireleri su bastı.  Panikleyen iki çocuğunu  sırtına alıp çıkaran Kemal Özdemir, "Onları  alana kadar eve yarım metre su doldu." dedi.

Tepecik Ulus Mahallesi'nde sabah saatlerinde etkili olan yağışta, bodrum katlarındaki dairelerinin içine pencerelerden su dolduğunu fark eden vatandaşlar,  itfaiyeden yardım istedi.  Bazı vatandaşlar dairelerine dolan suları, kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. Yaşlı bir kişi de akan sularla beraber yaşadığı evin bodrum katına gelen çöpleri elleriyle temizlerken görüldü. Dairelerdeki bazı eşyalar kullanılamaz hale geldi.

ÇOCUKLARIMI SIRTIMA ALIP ÇIKARDIMDairesini  su basan Kemal Özdemir, "Sabah 06.00'da namaza kalmıştım. Namazı kılarken gök gürültüsü falan vardı. Geriye yattım o sırada sesler çoğaldı. Baktım pencereden bir ses geliyor. Pencereyi açtım açtığım gibi içeriyi su bastı. Çocukları aldım hemen kaldırdım o anda çocukları alana kadar yarım metre su doldu. Çocuklarımı sırtıma alıp üst kata komşuya götürdüm. Eşim ben çok kötü olduk. Bizde bir şey yok ama çocuklar çok panikledi." diye konuştu.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... BÜYÜKÇEKMECE'DE BODRUM KATINI SU BASTI, ÇOCUKLARINI SIRTINA ALIP ÇIKARDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement