BÜYÜKÇEKMECE'DE KAMYONETLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 2 YARALI - Son Dakika
Güncel

BÜYÜKÇEKMECE'DE KAMYONETLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 2 YARALI

BÜYÜKÇEKMECE\'DE KAMYONETLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Büyükçekmece'de bir kamyonet, sokağa girmek için yavaşlayan minibüse arkadan çarptı.

06.02.2020 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de bir kamyonet, sokağa girmek için yavaşlayan minibüse arkadan çarptı. Yaşanan kazada kamyonetin içinde bulunan biri ağır iki kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Çatalca Yolu Caddesi Büyükçekmece istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 EP 7356 plakalı kamyonet, sokağa girmek için yavaşlayan Serkan Yılmaz kontrolündeki 34 BP 5252 plakalı minibüse arkadan vurdu. Çarpışmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonetin içinde sıkışan bir kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansa verildi. Yaralılardan Dursun Derin'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, henüz kimliği belli olmayan bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis yaşanan kaza hakkında soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü-Sıkışan kişinin kamyonetten kurtarılması-Yaralının ambulansa bindirilmesi- İtfaiye polis ve sağlık ekipleri-Kaza karışan kamyonet, minibüs ve otomobil-Genel ve detay görüntüler


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BÜYÜKÇEKMECE'DE KAMYONETLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 2 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement