Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları inceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları inceledi

Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi\'ndeki çalışmaları inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine yaptırılan Millet Kıraathanesi inşaat çalışmalarını inceledi.

08.12.2021 12:34  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine yaptırılan Millet Kıraathanesi inşaat çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, toplam 1 milyon 260 bin metrekare alana yaptırılan, Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden olan ve çalışmaların devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde 3 ayrı millet kıraathanesi yapılacağını açıkladı.

Kayseri'nin tüm ilçelerine millet kıraathanesi yapacaklarını belirten Büyükkılıç, "Ayrıca millet kıraathanesi projelerimiz bağlamında hatırlanacağı üzere daha önceki müzenin olduğu bölgede de bir millet kıraathanesi yapılması söz konusu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçeye de millet kıraathaneleri yapacağız. İlçelerimizde millet kıraathanelerimiz ile birlikte millet bahçelerini de ayrıca projelendirdik, hayata geçiriyoruz. Kısacası Kayseri merkez ve taşra ilçeleri dahil her biri millet bahçeleri ve millet kıraathaneleri ile donanmış olacak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç'a, incelemelerinde Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement