Büyükkılıç'tan Ulaşım Müjdeleri - Son Dakika
Güncel

Büyükkılıç'tan Ulaşım Müjdeleri

Büyükkılıç\'tan Ulaşım Müjdeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin geleceğini yakından ilgilendiren ve Şehir Hastanesi'ne 4 koldan ulaşımı sağladığı gibi şehrin doğusu ile batısını birleştiren alternatif yol çalışmalarına ilişkin 4 ayrı müjde verdi.

16.11.2020 13:42  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin geleceğini yakından ilgilendiren ve Şehir Hastanesi'ne 4 koldan ulaşımı sağladığı gibi şehrin doğusu ile batısını birleştiren alternatif yol çalışmalarına ilişkin 4 ayrı müjde verdi. Başkan Büyükkılıç, "Bekir Yıldız Bulvarı Katlı Kavşak-Kuzey Çevreyolu bağlantısı, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı 4'ncü kolu, Osman Kavuncu Bulvarı-Bekir Yıldız Bağlantı Yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge Bağlantı Yolu hizmete hazır. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Şehir Hastanesi önünde 3 yapraklı yonca olarak planlanan katlı kavşağa 4'ncü yaprağın eklenmesine yönelik yaptıkları 'stratejik hamlenin' karşılığını aldıklarını belirterek, Şehir Hastanesi ile birlikte şehrin doğusunu batıya bağlayacak 4 ayrı alternatif güzergahta çalışmaların tamamlandığını söyledi. Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın şehre armağan ettiği Şehir Hastanesi'nin önündeki Katlı Kavşağı'nın Kuzey Çevreyolu bağlantısına yapılan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. Şehir Hastanesi'ne rahatlıkla sıkıntısız ulaşmak için alternatif bir yol ortaya çıkmış olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, yolun her türlü altyapısının ve aydınlatmasının tamamlandığını dile getirdi. "Bekir Yıldız Bulvarı Katlı Kavşak - Kuzey Çevreyolu bağlantısı, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı 4'ncü kolu, Osman Kavuncu Bulvarı - Bekir Yıldız Bağlantı Yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge Bağlantı Yolu hizmete hazır. Şehrimize hayırlı olsun" diyen Başkan Büyükkılıç, şu bilgileri verdi:

"Şu anda Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize armağan ettiği gururumuz olan Şehir Hastanemizin önündeyiz. Pandemi döneminde de yaptığı çalışmalarla yüz akımız oldu. Çalışmaları da takdire şayan. Kamuoyunda ulaşım sorunu olarak konuşulan boyutunu da tamamen gidermiş olduk. Hatırlanacağı üzere Şehir Hastanesi'nin önündeki kavşakta bir yaprağı eksikti. O yaprağını tamamladık. Hizmete açtık. Acil servise direk girişi sağladık. Daha sonraki son etap olarak Bekir Yıldız Bulvarımızın Kuzey Çevre Yoluna bağlanacak olan etabı 4 kilometrelik üçer şeritli otoban niteliğindeki bu yolun sıcak asfaltını BSK'sını yapmak suretiyle altyapısıyla birlikte böylece hayata geçirmiş olduk.

BEKİR YILDIZ BULVARI TAMAMLANDI, 4 AYRI ALTERNATİF OLUŞTU

Şehrin geleceğini yakından ilgilendiren ve Şehir Hastanesi'ne 4 koldan ulaşımı sağladığı gibi şehrin doğusu ile batısını birleştiren 4 ayrı çalışmanın Kayseri'ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Büyükkılıç, şöyle devam etti:

"Bekir Yıldız Bulvarı'nın bu etabında 18 bin ton BSK asfalt serimi yapıldı. Kocasinan Bulvarından Kuzey Çevreyolu bağlantısına kadar olan 14 kilometrelik yol gidiş-dönüş 3'er şeritli yol olarak trafiğe sunuldu. Böylelikle şehrimiz doğu- batı aksında dördüncü ana artere kavuşturularak trafiğin güvenli ve akıcı hale getirilmesi temin edildi. Şöyle baktığımızda, Kuzey Çevre Yoluna yani Kocasinan Bulvarı'nda Kuzey Çevre Yolu'na giden kesintisiz bir şekilde hastaneye rahatlıkla sıkıntısız ulaşan, alternatif bir yol ortaya çıkmış oldu. Yani Kuzey Çevre Yolu, Bekir Yıldız Bulvarı, Osman Kavuncu Bulvarı, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı. Şöyle baktığımızda şehrimize dört koldan giriş söz konusu. Bunlardan birisi de Bekir Yıldız Bulvarı. Adeta pırıl pırıl ortaya çıkmış oldu. Hem de böylece trafiği rahatlatmış oldu. Bu şekliyle şehrimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah trafik kurallarına uyarız. Kazaya sebebiyet vermeyiz. Çünkü yolların konforu artıkça, vatandaşımızın da hız tutkusu artıyor. Bunları göz ardı etme tutkusu artıyor. Ama Kayserili işini bilir, Allah'a şükürler olsun. Onlar kurallara uyar. Böylece gereksiz yere sıkıntıya girmez."

Başkan Büyükkılıç, altyapısıyla birlikte modern ve konforlu bir ulaşıma hazır hale getirilen yolların açılışının Perşembe günü gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükkılıç'tan Ulaşım Müjdeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.


Advertisement