Büyükşehir Aile Eğitim Merkezleri Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Aile Eğitim Merkezleri Piknikte Buluştu

Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezlerinden hizmet alan anneler ve çocukları, düzenlenen piknikte keyifli ve eğlence dolu bir gün yaşadı.

23.05.2017 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezlerinden hizmet alan anneler ve çocukları, düzenlenen piknikte keyifli ve eğlence dolu bir gün yaşadı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Haşim İşçan, Çamlıbel, Ünsal ve Fatih Aile Eğitim Merkezlerinden hizmet alan anne ve çocuklar yıl sonu mezuniyet pikniğinde buluştu.

Sarısu Mesire Alanı'nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 500 anne, çocuk ve öğretmenler katıldı. Çocukların oyun parklarında doyasıya eğlendiği piknikte, anneler de yemek ikramında bulunup, yürüyüş yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezlerinin büyük aile olduğunu gösteren güzel bir gün yaşadıklarını belirterek "Yıl boyunca aileler de bizler de tatlı bir yorgunluk yaşadık. Böyle güzel buluşmalarla keyifli zaman geçiriyoruz." değerlendirmesinde bulundular.

Şehir gürültüsünden uzak yeşil ve mavinin ortasında keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren aileler, "Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Menderes Türel başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Aile Eğitim Merkezleri Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement