Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hedef Süper Lig - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hedef Süper Lig

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un futbol sorumlusu Muzaffer Bilazer, Süper Lig'e çıkma hedeflerinin devam ettiğini söyledi.

06.05.2022 17:35  Güncelleme: 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un futbol sorumlusu Muzaffer Bilazer, Süper Lig'e çıkma hedeflerinin devam ettiğini söyledi.

Muzaffer Bilazer, ligin 36. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacakları maçın hazırlıkları öncesinde Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Üç maçlarını kaldığını hatırlatan Bilazer, "Bu maçlar özelinde baktığımız zaman ligi en iyi şekilde bitirmek, özellikle 3. ve 4. sırada bitirip play-off'ta avantaj elde etmek istiyoruz." dedi.

Futbol oynadığı dönemlerde Erzurumspor'a taraftarın ilgisinin daha fazla olduğunu hatırlatan Bilazer, şöyle konuştu:

"Eskiden antrenmanlarımıza 3 bin taraftar geliyordu şimdi stadyuma 3 bin taraftar geliyor. Şampiyonluk için önemli favoriyiz ama şehrin dinamikleri de önemli bir etken. Bunu futbolculara göstermek istiyoruz. Bu kulübün gücünü bilen birisi olarak bunu tüm Türkiye'ye hissettirmek lazım. İki defa çıkıp düştüğümüz Süper Lig'e tekrar dönmemiz gerekiyor. Erzurumspor için her şeyin yeniden başlaması gereken bir süreçteyiz. Bu periyot Erzurum adına çok önemli bu yüzden doğru mesajlar vermemiz gerekiyor. Keçiören maçında 20 bin kişinin maça gelip takımını play-off'a uğurlaması lazım."

Büyükşehir Belediye Erzurumspor\'da hedef Süper Lig
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hedef Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı
    22:43 Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı

    Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, aranması bulunan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca, alkollü araç kullanan 13 sürücüye toplamda 153 bin 710 lira ceza kesildi. Uygulama kapsamında yapılan trafik kontrollerinde ise 125 araç sorgulandı ve 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda 3 tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kesici ve delici alet ile tabancalara ait fişek ve 14 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

  • Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı
    22:34 Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı

    Gaziantep'te cinayet suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Armutlu ilçesinde yakalandı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı
    22:34 Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı

    Yalova'nın Termal ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma devam ederken, yangına sebep olduğu iddia edilen E.K. isimli kişi ormanlık alanda saklanırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ifadesinde yangının ısınmak amacıyla yaktığı ateşten çıktığını söylediği öğrenildi. E.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara başladı. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Tedbirler alınmaya devam ediyor.


Advertisement