Büyükşehir Belediyesi Sıcak Çorba Dağıtımına Başladı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi Sıcak Çorba Dağıtımına Başladı

Van Büyükşehir Belediyesince kentin 3 farklı noktasında sıcak çorba dağıtımına başlandı.

03.10.2018 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Büyükşehir Belediyesince kentin 3 farklı noktasında sıcak çorba dağıtımına başlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığına bağlı AŞ evi tarafından haftanın 5 günü sıcak çorba hazırlanıyor.

Havaların serinlemesi ve eğitim-öğretim yılının açılmasıyla AŞ evi aşçılarınca hazırlanan mercimek çorbası, sabahın erken saatlerinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çarşı merkezinde ekmekle vatandaşa ikram ediliyor.

Genellikle öğrenciler, hasta yakınları, mülteciler ve işçilere dağıtılan çorbalar büyük ilgi görüyor.

Geçen yıl yaklaşık 1 milyon kişiye sıcak çorba dağıttıklarını belirten Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın, vatandaş odaklı hizmetlere devam edeceklerini belirtti.

Çorba dağıtımının özellikle üniversite öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Akın, "Kentimize şifa aramak için gelen hasta yakınları ve vatandaşlar için de büyük önem taşıyor. AŞ evimizde hazırlanan çorbaların ikramı sabahın erken saatlerinde başlıyor. Bu çorbalar 3 noktada haftanın 5 günü dağıtılıyor. Yaptığımız uygulama hem bizi, hem de vatandaşımızı çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi Sıcak Çorba Dağıtımına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement