Büyükşehir Belediyesi Ukrayna'da Düzenlenen Fuarda "Gaziantep Standı" Açtı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Ukrayna'da Düzenlenen Fuarda "Gaziantep Standı" Açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kardeş kenti olan Ukrayna'nın Kharkiv'de 24-26 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenen, Yeni Yıl Fuarı'nda 'Gaziantep Standı' açtı.

02.01.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kardeş kenti olan Ukrayna'nın Kharkiv'de 24-26 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenen, Yeni Yıl Fuarı'nda 'Gaziantep Standı' açtı.

Fuar organizasyona Gaziantep Büyükşehir Belediyesini temsilen Dış İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı personeli katıldı.

Fuar organizasyonu, Kharkiv'in kardeş ve partner şehirlerinin yer aldığı, Gürcistan, Slovenya, Çin, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan ve Vietnam başta olmak üzere çeşitli ülkelerden de geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kharkiv Belediye Başkan Yardımcısı Igor Terekhov, Kharkiv Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Victor Rud ve Belgrat Belediye Başkanı Sergei Bojenov'un ziyaret ettikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi standına ilgi yoğun oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesini temsil eden yetkililer Belgrad Belediye Başkanı Sergei Bojenov'a ve Kharkiv Belediye Başkan Yardımcısı Igor Terekhov'a Gaziantep'e özgü el sanatı ürünlerden oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Fuarda Gaziantep'e özgü yöresel eşyalar tanıtıldı, çeşitli broşür, dergi ve kitaplar ziyaretçilere dağıtıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Ukrayna'da Düzenlenen Fuarda 'Gaziantep Standı' Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement