Büyükşehir Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Çalışıyor

Büyükşehir Çalışıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimler ile ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin, kentin değişik yerlerinde bir günde 130 ayrı noktada hizmet ürettiği bildirildi."Ortak Akıl Toplumun Projesidir" anlayışıyla yürütülen uygulamaların...

29.01.2012 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimler ile ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin, kentin değişik yerlerinde bir günde 130 ayrı noktada hizmet ürettiği bildirildi.

"Ortak Akıl Toplumun Projesidir" anlayışıyla yürütülen uygulamaların Cumartesi-Pazar demeden devam ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "ASKİ Genel Müdürlüğü, Yol Şube Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı personeli güney, doğu, batı, kuzey diye ayırmadan kentin dört bir tarafına eşit şekilde hizmet üretmektedir. Ekiplerimiz bir günde 130 ayrı noktada çalışmaktadır" dedi.

Özellikle "Akıllı Dokunuş Projesi" kapsamında engelli vatandaşları da ihmal etmediklerini söyleyen Başkan Vekili Aldırmaz, "Kaldırımda engelsiz yaya geçitleri, standartlara uygun rampalar, görme engelliler için hissedilebilir yüzey kaplama çalışmaları ve sesli trafik sinyalizasyon uygulamalarıyla engelsiz kullanım alanları ve engelsiz mekanlar yaratmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Suluca'daki ASKİ çalışmasını Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile birlikte denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Hizmetlerimizi ilçe belediyeleri ile birlikte koordine ediyoruz. Uyumlu çalışma başarıyı getiriyor" dedi.

Başkan Vekili Aldırmaz, yeni bulvarlar, kaldırım çalışmaları, engelsiz mekanlar, peyzaj uygulamaları, kavşak düzenlemeleri, sanayi sitelerinin yollarının yapımı, hastane, okul, camilerin bahçelerinin iyileştirilmesi, yeni parklar, mezarlıklar, sinekle mücadele, kamulaştırma, yıkım uygulamaları, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye ve içme suyu şebeke çalışmaları ile köprü genişletme çalışmaları gibi uygulamaların devam ettiğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement