Büyükşehir'den Akçatekir'de İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Akçatekir'de İftar Yemeği

Büyükşehir\'den Akçatekir\'de İftar Yemeği

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan Şenlikleri” programı kapsamında Pozantı Akçatekir Yaylası’nda iftar programı gerçekleştirildi.

29.06.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Şenlikleri" programı kapsamında Pozantı Akçatekir Yaylası'nda iftar programı gerçekleştirildi.

Akçatekirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Hüseyin Sözlü, iftar programı öncesi esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Ramazan Şenlikleri" kapsamında dün akşam Pozantı Akçatekir Yaylası'nda bir iftar yemeği düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün iftar programı öncesinde esnafı tek tek ziyaret ettiği akşamda, olumsuz hava şartlarına ve soğuğa rağmen katılım oldukça yüksekti.

Dualarla ve Kuran'ı Kerim okunması ile başlayan iftar programı, Tasavvuf Müziği dinletisi ve ilahilerin okunması ile devam etti. Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın da katıldığı program, Akdeniz Mehter Takımı'nın gösterisiyle son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Akçatekir'de İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement