Büyükşehir'den Finike'de hummalı çalışma - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Finike'de hummalı çalışma

Büyükşehir\'den Finike\'de hummalı çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Finike'de asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürürken Finike Hizmet Birimi temizlik ekipleri de hem yolları temizliyor hem kaldırım ve yol boyama çalışmaları yapıyor.

19.11.2019 11:59  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Finike'de asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürürken Finike Hizmet Birimi temizlik ekipleri de hem yolları temizliyor hem kaldırım ve yol boyama çalışmaları yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi planlı, kurallı ve kimlikli bir kent için 19 ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Fatih Bulvarı'nda kaldırım çalışmasına başladı. Finike Fatih Bulvarı'nda kış öncesi çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yolla aynı hizada olan kaldırımları sökerek yükseltiyor. Ekipler bulvar üzerinde toplam 2 kilometrelik kaldırım çalışması gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi temizlik ekipleri de Hasyurt Mahallesinde çalışma yapıyor. Milli Egemenlik Caddesi'nde kaldırım taşları sürücülerin dikkatini çekmek ve kazaların önüne geçmek için sarı-beyaza boyanıyor. Ekipler aynı zamanda Hasyurt merkezinde yaya yollarını da boyuyor. Finike de ayrıca trafik güveliği için mahalle yol ve kavşaklarına uyarıcı levhalar takılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kale Mahallesi Askerlik Şubesi yol hattında, Kızılca Mahallesi yol kavşağı ve yol üzerinde ikaz levhalarını yerleştirdi. Her mahalleyi temizlik aracı ile karış karış süpüren Finike Hizmet Birimi Temizlik ekipleri ise yol kenarlarında uzayan otları biçerken temizlik çalışması da yapıyor.

ASAT Genel Müdürlüğü ise gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yolların asfalt yamasını yapıyor. Ekiplerin Sahilkent Mahallesi Doğu Yaşar Caddesi ile Hasyurt ve Yeşilyurt Mahallelerinde gerçekleştirdiği asfalt çalışması vatandaşların da takdiriyle karşılanıyor. ASAT Finike Şube Müdürlüğü ekipleri ise Arif Mahallesinde kot bozukluğu nedeniyle evine su giren vatandaşların mağduriyetini gidermek için harekete geçti. Finike Belediyesi ve ASAT'ın ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile vatandaşların yaşadığı sorun giderildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Finike'de hummalı çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement