Büyükşehir'den Gazi ve Şehit Ailelerine İftar - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Gazi ve Şehit Ailelerine İftar

Büyükşehir\'den Gazi ve Şehit Ailelerine İftar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şehit ve gazi aileleriyle düzenlenen iftar yemeği programında buluştu.

29.05.2017 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şehit ve gazi aileleriyle düzenlenen iftar yemeği programında buluştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Başkan Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi'nin yanı sıra Vali Güngör Azim Tuna ve Eşi Pervin Tuna, 20. Zırhlı Tugay Komutan vekili Abdullah Akgün, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri çok sayıda Gaziler ve Şehit aileleri katıldı. Vatanı düşmanlardan korumak için canıyla bedel ödeyerek korudukları için şehitleri rahmetle andıklarını belirten Çiftçi, "Bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Toplum olarak şehitler verdik. Kurtuluş savaşında verdik. PKK terörüyle mücadelede verdik. Fetö terörüyle mücadelede verdik. 15 temmuzda verdik. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. İşte sizlerde şehit olmuş bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bize emanetisiniz. Hakkınızı hiç bir zaman ödeyemeyiz. Söz konusu vatanda bilinsin ki 78 milyon şehit adayı vardır. Bize düşen mücadelelerinden dolayı şehitlerimizin ve gazilerimizin önünde hürmetle eğilmektir. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin daima yanındayız" dedi.

Büyükşehir Belediyesine düzenlediği iftar programından dolayı teşekkür eden Vali Tuna, "Şehitlerimiz için fazla söze hacet yok, onlar zaten mertebelerini buldular. Allah katında çok ayrı bir yerleri var. Bize düşen tabi bizim sorumluğumuz onların geride bıraktığı emanetleri olan ailelerine çoluk çocuklarına, yakınlarına sahip çıkıp desteklemektir. Bu konuda elimizden geleni yapmamız gerekiyor, sadece maddi anlamda değil manevi hallerini sormak destek olmak gerekiyor, onların çocukların iyi yetişmesi içinde gayret göstermek bunu bir parçasıdır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise anlamlı etkinlikten dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Şanlıurfa Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan ise anlamlı iftardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Gazi ve Şehit Ailelerine İftar - Son Dakika


Advertisement