Büyükşehir'den İlçelere Araç Desteği - Son Dakika
Politika

Büyükşehir'den İlçelere Araç Desteği

Büyükşehir\'den İlçelere Araç Desteği

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere her alanda desteği devem ediyor.

06.06.2017 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere her alanda desteği devem ediyor. İlçe belediyelerine araç desteği de sağlayan Büyükşehir Belediyesi tüm ilçe belediyelerine cenaze yıkama aracı verdi. Daha önce 7 ilçeye cenaze araçlarını teslim eden Büyükşehir Belediyesi kalan beş ilçenin aracını da gönderdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçeler için alınan cenaze yıkama araçlarında incelemelerde bulundu.

İlçelere her alanda destek vermeye devam ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçelerden gelen cenaze yıkama aracı taleplerinin karşılandığını belirtti. Daha önce Pınarbaşı, Sarız, Develi Felahiye ve Akkışla ilçelerine cenaze araçlarının gönderildiğini, ardından da Bünyan ve Yeşilhisar'ın araçlarının teslim edildiğini ifade eden Başkan Çelik, kalan Sarıoğlan, İncesu, Özvatan, Tomarza ve Yahyalı ilçeleri için de cenaze yıkama araçlarının alındığını söyledi. Araçların ilçe belediyelerine teslim edileceğini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "İlçelerimize her alanda olduğu gibi hem mezarlık hem de cenaze hizmetlerinde desteğimiz bundan sonra da devam edecek" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Büyükşehir'den İlçelere Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirlilere seçimlerde oy kullanmaları çağrısı yaptı
    13:53 CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirlilere seçimlerde oy kullanmaları çağrısı yaptı

    CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirli seçmenlere pazar günü yapılacak seçimlerde sandığa gitmeleri çağrısı yaptı. Nalbantoğlu, İzmir'in iradesini kırmaya çalışanlara karşı dik duruş sergilenmesi gerektiğini belirtti ve İzmirlilerin demokrasi ve özgürlük temelli kazanımlarını korumak için sandığa gitmelerinin yurttaşlık görevi olduğunu vurguladı. Ayrıca, AKP adayının algı ve illüzyon yaratma üzerinden kampanya yürüttüğünü ancak İzmirlilerin buna karşı karınlarının tok olduğunu ifade etti.

  • Ceyhan Belediyesi İslahiye'de İftar Sofrası Kurdu
    13:50 Ceyhan Belediyesi İslahiye'de İftar Sofrası Kurdu

    Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayında dayanışmayı pekiştirmek için İslahiye'de iftar programı düzenledi. İslahiye konteyner kentte depremzede vatandaşlarla birlikte kurulan sofrada bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, deprem süresince sundukları destekten bahsetti ve dayanışma mesajı verdi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti
    13:50 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve İzmir milletvekilleriyle birlikte Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti. Federasyonun Genel Başkanı Mustafa Aslan, 'Tüm Alevi canlar sandığa gitmeli. Küskünlüklerini sandığa yansıtmamalı. 22 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın, ülkeyi ne hale getirdiğini anlatmamıza gerek yok. Her geçen gün ekonomi, adalet anlamında geri gidiyor. Bunu değiştirmeliyiz' dedi.

  • Halil Pekdemir, Pamukkale'deki Seçim Çalışmalarında On Binlerce Kişiye Ulaştı
    13:49 Halil Pekdemir, Pamukkale'deki Seçim Çalışmalarında On Binlerce Kişiye Ulaştı

    Denizli siyasetinin tecrübeli isimlerinden Halil Pekdemir, Pamukkale'deki seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar on binlerce kişiye ulaştı. Pekdemir, gündüz sokak sokak esnaf geziyor, akşamları mahalle buluşmaları, kahve toplantıları ve ev ziyaretlerinin yanı sıra iftar yemekleri düzenleyerek seçmenlere ulaşıyor.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek
    13:48 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenerek, doğalgazın Ağlı'ya ve diğer ilçelere gelmesi için çalışmaların takipçisi olacağını belirtti.

  • 2023 Yılında Türkiye Ekonomisi AB Ülkeleri Arasında En Çok Büyüyen Ülke Oldu
    13:47 2023 Yılında Türkiye Ekonomisi AB Ülkeleri Arasında En Çok Büyüyen Ülke Oldu

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tokat'ta yaptığı açıklamada 2023 yılında Türkiye ekonomisinin yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke olduğunu belirtti. Ayrıca, işsizlik oranının düştüğü, istihdam oranının yükseldiği ve milli gelirin 1 trilyon doları aştığı bilgilerini paylaştı. Bakan Işıkhan ayrıca, SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediyenin 5'inin de CHP belediyesi olduğunu ifade etti.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması devam ediyor
    13:46 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması devam ediyor

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan'da 'şüpheli' sıfatıyla Savcılıkta ifade verdi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde konuştu
    13:45 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde konuştu

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda düzenlenen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde yaptığı konuşmada, şehit savcıyı adalete olan inancıyla, vatan ve millet sevgisiyle, dik duruşuyla hatırladıklarını belirtti. Tunç, terör örgütlerine ve adaletsizliğe karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

  • Manisa'da Seçim Güvenliği İçin 5 Bin 298 Kolluk Kuvveti Görevlendirilecek
    13:40 Manisa'da Seçim Güvenliği İçin 5 Bin 298 Kolluk Kuvveti Görevlendirilecek

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimleri için Manisa il genelinde 5 bin 298 kolluk kuvveti görev yapacak. Seçimlere hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, ilçe seçim kurulları tarafından sandık görevlilerine eğitimler veriliyor. Manisa'nın en çok seçmenine sahip olan Yunusemre ilçesinde ise sandık kurulu görevlilerine eğitim verildi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    13:37 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP Parti Meclisi üyesi Turgay Özcan'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, çeşitli isimlerin ifadesi alınmıştı.


Advertisement