Büyükşehir'den Kaçak Moloza Karşı Uyarı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Kaçak Moloza Karşı Uyarı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez Yunusemre ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kaçak hafriyat dökümü yapılan alanda temizlik çalışması yaptı.

04.09.2018 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre kirliliğinin önüne geçildiği temizlik sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların, yapılan kaçak hafriyat dökümlerini 0 236 231 71 45 nolu telefona bildirmeleri uyarısında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaptığı temizlik çalışmalarını merkez Yunusemre ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki çalışma ile sürdürdü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde boş alanlara kaçak olarak dökülen moloz ve hafriyat atıklarını temizledi. Yapılan kaçak dökümlerin gerek görüntü kirliliği daha da önemlisi çevre kirliliğine neden olduğu vurgulanırken, vatandaşların kaçak hafriyat dökümlerine karşı duyarlı olması istendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, duyarlı vatandaşların kaçak hafriyat dökümlerini 0 236 231 71 45 nolu telefona bildirmelerini istedi.

HAFRİYAT ARAÇLARINA TAŞIMA BELGESİ DÜZENLENDİ

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Manisa il sınırları içinde faaliyet gösteren 310 hafriyat firmasının araçlarından toplam 463 adet hafriyat aracına taşıma belgesi düzenlenirken, araçların 24 saat sistemi ile uydu takibi yapılarak kaçak dökümün önüne geçildiği bildirildi. Ev ve iş yerlerinden kaynaklanan tadilat molozları ile ilgili vatandaşların 0 236 231 71 45 nolu Alo Hafriyat hattından bilgi alabilecekleri belirtilirken, vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek tahakkuk işlemlerini tamamladıktan sonra hafriyat ekiplerinin molozları adreslerinden alarak bertarafının vatandaşlar adına sağlanacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Kaçak Moloza Karşı Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement