Büyükşehir'in Şampiyon Atleti Çanakkale ve İzmir'de Esti - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Şampiyon Atleti Çanakkale ve İzmir'de Esti

Büyükşehir\'in Şampiyon Atleti Çanakkale ve İzmir\'de Esti

Katıldığı her yarışta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Çanakkale ve İzmir'de katıldığı yarışmalarda yine birincilik kürsüsünde yer aldı.

23.05.2019 13:54  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un fırtına gibi esen şampiyon atleti Ahmet Bayram, Manisa'mızın adını Çanakkale ve İzmir'de katıldığı yarışmalarda yine başarıyla duyurdu. İlk olarak 18 Mayıs tarihinde Çanakkale Bozcaada'da düzenlenen 'Adidas Bozcaada Yarı Maratonu'nda kulübümüzü ve Manisa'mızı temsil eden Ahmet Bayram, 10 km koşusunda 400 sporcu arasında genel klasmanda 2'inci, 80 sporcu arasında ise kendi yaş grubunda 1'inci oldu.

Çanakkale'den Sonra İzmir'den de Boş Dönmedi

18 Mayıs tarihinde tarihin de Çanakkale Bozcaada'da düzenlenen 'Adidas Bozcaada Yarı Maratonu'nda kulübümüzün ve Manisa'mızın adını başarıyla duyuran Ahmet Bayram, bir gün sonra ise 19 Mayıs tarihinde İzmir Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği 'Bağımsız 19 Mayıs Yol Koşusu'nda yarıştı. Ahmet Bayram,600 sporcu arasında genel klasmanda 6.cı, 100'e yakın sporcu arasında ise 40+ yaş grubunda 1'inci oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Şampiyon Atleti Çanakkale ve İzmir'de Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement