Büyükşehir personeline sağlık, eğitim ve yabancı dilde avantajlı indirimler - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir personeline sağlık, eğitim ve yabancı dilde avantajlı indirimler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Medcity Cerrahi Tıp Merkezi, Americanlife Dil Okulu, Uğur Okulları ve Hattuşa Termal Otelleri arasında protokol imzalandı.

31.05.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir ile kurumlar arasında imzalanan protokolle personele indirim uygulanacak

Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinde çalışanlara bu kurumlarla yapılan protokol gereğince indirimli fiyat uygulanacak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık'ın makamında gerçekleştirilen protokol imza törenlerinde kurum yöneticileri ve İnsan Kaynakları Şube Müdürü Dr. Osman Gür ve Eğitim Şube Müdürü Hülya Alp hazır bulundu.

İNDİRİMLİ ÜCRETLER

Medcity Cerrahi Tıp Merkezi'nde birçok tetkik ve muayene ücreti Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinde çalışanlara indirimli olacak. Americanlife Dil Okulu'nda da İngilizce Yaz Kampı programı ile 18 yaşına kadar olan personel çocuklarına indirim fırsatı sunuyor. Uğur Okulları ile imzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve birinci derecede yakınlarına lise ve kurslar için farklı oranlarda indirim uygulanacak.

PERSONEL VE YAKINLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Hattuşa Astyra Thermal Resort & SPA Otel arasında protokol imzalandı. Yapılan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve birinci derecede yakınlarına konaklama, restaurant, kafeterya hizmetlerinde indirim ayrıca, devre tatil ve devre mülk satışlarında ve peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden iskonto uygulanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir personeline sağlık, eğitim ve yabancı dilde avantajlı indirimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement