Büyükşehir Personeline Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Personeline Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi

Büyükşehir Personeline Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda ’’ Stres ve Stres yönetimi’’ eğitimi gerçekleştirildi.

21.02.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda " Stres ve Stres yönetimi" eğitimi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda araştırmacı yazar Yusuf Özkan Özburun eğitmenliğinde "Stres ve Stres Yönetimi" semineri gerçekleştirildi. Seminere Büyükşehir Belediyesi'nde görev alan personeller katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimde Araştırmacı yazar Yusuf Özkan Özburun, "Çalışırken ne kadar rahat olduğunuzu bir düşünün. Çalışırken daha verimli olabilmek için çalışma ortamınızın daha rahat olması ve çalıştığımız arkadaşlarımız ile aramızda pozitif bir bağ olması gerekir. Negatif bir elektrik insanın çalışma ortamında çalışma isteğinin kaybolmasına yol açar" dedi.

Eğitim seminerinde konuşan Yusuf Özkan Özburun, "Eski zaman yapılarının kubbe şeklinde olmasının insanları kapalı bir ortamda bile sanki gökyüzüne bakıyor gibi hissediyordu. Şimdiki yapılarda ise dikdörtgen ve basık olması insanların sanki bir yerde tutsak olduğu psikolojisini hissettirmekte ve bulunduğu ortamda rahat olmasını engellemektedir. Bu yüzden bulunduğumuz ortamda kubbe yapılar daha ferah ortam yaratmaktadır" dedi.

Araştırmacı yazar Yusuf Özkan Özburun eğitim içerisinde birçok konuya değindi. Özburun eğitimde, ruh hali ve duyguların oluşumu, iç diyalogların ve duygularımızı kontrol etme biçimi, olayları bakış açılarımıza göre duygularımızı nasıl kontrol edeceğimiz, kişilerin çalışma yöntemleri, stres ve iş hayatı ve kızgınlık ile başa çıkma konularına değinerek Büyükşehir personelini bilgilendirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Personeline Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement