Büyükşehir personeline zaman ve yaşam yönetimi semineri - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir personeline zaman ve yaşam yönetimi semineri

Seminere Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal, Başkan Danışmanı Dilek Karaca ve Büyükşehir personeli katıldı.

02.01.2017 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler kapsamında yazar Senai Demirci tarafından Zaman ve Yaşam Yönetimi konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

EN ÖNEMLİ AN; ŞU AN

Gerçekleştirilen eğitimde her yaşadığımız günün en önemli olduğuna ve yaşadığımız güne dikkat çeken Senai Demirci, ''Yaşadığımız gün sadece bizim yaşadığımız andır. Her yaşadığımız an; hayatımızın en önemli zamanıdır ve buna göre hayatımızı sürdürmeliyiz '' diye konuştu.

HİKAYELERLE DEVAM ETTİ

Eğitimde yaşamın çeşitli anlardan oluştuğunu ama yaşadığımız en önemli zamanın şimdiki zaman olduğunun altını çizen Demirci, çeşitli hikayelerle örnekler verdi. Çocukluk zamanında gerçekleşen bir hikaye ile konunun altını çizen Demirci, ''Biz küçükken bakkal camında bugün yapılan alışverişler ücretli yarın bedava yazısı yazıyordu. O zamanlar o yazının önemini kavrayamamıştım. Ama yıllar geçmesine rağmen o yazı hala o bakkalda durur. O yazı yaşadığı günün önemini en etkili şekilde bana anlatmıştır'' diye konuştu.

KARŞILIKLI DİYALOG

Hikayelerin anlatılması ve konu derinliğine inilmesiyle birlikte seminer karşılıklı sohbet şeklinde devam etti. Merak edilenleri konuşmacıya yönelten katılımcılar kafalarındaki soru işaretlerini giderdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir personeline zaman ve yaşam yönetimi semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement