Büyükşehir Tatil Kampları İçin 3 Ayrı Grup Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Tatil Kampları İçin 3 Ayrı Grup Yola Çıktı

- Büyükşehir tatil kampları için 3 ayrı grup yola çıktıANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere yönelik tatil aktivitelerinden oluşan 3 ayrı kafile kamp kurmak için yola çıktı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü'de bulunan tatil kampları okulların...

02.07.2018 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Büyükşehir tatil kampları için 3 ayrı grup yola çıktı

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere yönelik tatil aktivitelerinden oluşan 3 ayrı kafile kamp kurmak için yola çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü'de bulunan tatil kampları okulların tatile girmesiyle birlikte kapılarını öğrencilere açtı.

Öğrencilerin dışında yaşlılar ve engellileri de ağırlayan Büyükşehir Belediyesi'nin tatil kampları için 3 ayrı kafile Ankara'dan yola çıktı. Gençlik Parkı'ndan otobüslerle hareket eden öğrencilerin yer aldığı ilk kafile, bir hafta sürecek olan tatillerine aileleri tarafından uğurlandı.

5 yıldızlı otel konforunda kamplar

Okulların kapanmasını dört gözle bekleyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi'nin her şey dahil 5 yıldızlı otel konforundaki kamplarında keyifli, güvenli ve sağlıklı bir ortamda tatillerini geçiriyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin karne hediyesi olarak sağladığı tatil imkanından yararlanan öğrencilerden ilk olarak 250 başarılı öğrenci Akçay Tatil Kampı'na hareket öncesi heyecanlıydı.

Yola çıkan ikinci grupta şehit yakınları ile gaziler yer alırken, 130 kişilik grup Akçakoca Tatil Kampı'nda güzel bir hafta geçirmek üzere uğurlandı.

Üçüncü kafilede ise takdir ve teşekkür alarak başarılı bir eğitim yılını geride bırakan 200 öğrenci de Kesikköprü Tatil Kampı için yola çıktı.

Hem eğlence hem dinlence

Tatilcilerin eğlenmeleri ve dinlenmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü Tatil Kamplarında birbirinden renkli aktiviteler de yer alırken, öğrenciler güne sabah sporu ile başlıyor.

Altınoluk Akçay Tatil Kampı'nda, Çanakkale Gelibolu'daki şehitliklere, Edremit, Ayvalık ve Asos'a (Behramkale) ziyaretler ve gezi programları yapılırken, yüzme ve eğlenceli spor faaliyetleri de bulunuyor. Akşamları ateş başında eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri de tatile renk katıyor.

Akçakoca Tatil Kampı'nda da futbol ve basketbol sahalarından havuz ve deniz sporlarına kadar birçok etkinlik ile unutulmaz bir tatil fırsatı sunuluyor.

Kesikköprü Tatil Kampı'nda ise Baraj Gölü'nün kıyısında eğlenceli vakit geçiren öğrenciler bunların yanında langırt, masa tenisi ve bilardo oynarken, sinema salonu, bilgisayar odası, kafeterya ve mescit hizmetlerinden de yararlanıyor.

Büyükşehir Tatil Kampları İçin 3 Ayrı Grup Yola Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Tatil Kampları İçin 3 Ayrı Grup Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement