Buz, Böyle Şölen Görmedi - Son Dakika
Güncel

Buz, Böyle Şölen Görmedi

Buz, Böyle Şölen Görmedi

Bu Sezon tüm kupaları müzesine götüren Kağıtspor Buz Pateni takımı, Buz Salonu'nu dolduran yüzlerce izleyiciye, gösterileriyle unutulmaz bir gün yaşattılar.

07.06.2011 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Ulusal ve Türkiye çapında yapılan müsabakalarda toplam 40 madalya kazanarak, Federasyon kupasını da müzesine katan, son olarak ise Kulüpler şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni takımı sezonu hafta sonunda rekor bir katılımla 800 kişinin izlediği muhteşem gösteriyle sezonu kapadı. Sunuculuğunu İbrahim Karaduman'ın üstlendiği gösteri Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü As Başkanı ve Artistik Buz Pateni branş sorumlusu Murat Uzar'ın konuşmasıyla başladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp As Başkanı Murat Uzar, Kulüpler Şampiyonu olan ve birincilik kupasını alan buz pateni branşının antrenörlerini buza davet etti. Uzar, yaptığı konuşmada, "Buz Pateninde Türkiye'nin en üst kulübü düzeyindeyiz. Bu sezon bizim için yine şampiyonlukla sonuçlanan bir yıl oldu. Bugün tribünleri dolduran yüzlerce kişiye kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakamadınız. İnanın bana buz salonu ilk kez bu kadar kalabalık bir etkinliğe sahne oluyor. Hepinize geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

DOLU DOLU BİR ETKİNLİK OLDU

2011 yılına ismini altın harflerle yazdıran, kupalara adeta ambargo koyan mavi beyazlı patenciler Kocaeli Olimpik Buz Salonu'nda yaptığı gösteride seyircisi karşısına çıktı. Saat 13.00'da başlayan Buz şöleninde sırasıyla; 4-6 yaş grubu öğrencileri mupped show, 4-6 yaş grupları Lambada gösterisi, Winx gösterisi, Pembe Panter gösterisi, 7-9 yaş grupları Waka-Waka gösterisi, 10-14 yaş grubu öğrencileri Düm Tek Tek gösterisi, Senkronize alt yapı grupları Your My Number One gösterisi, SHÇEK sporcuları Aphaçi Dansı, Teşvik grubu ve milli sporcular modern dans gösterisi ve Short track milli sporcuları bayrak yarışı gösterisi yaptılar.

TİŞÖRT HEDİYE EDİLDİ

Kulüp Başkanı ve Buz Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir'in Ankara'da yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda olmasından dolayı katılmadığı etkinlikte gösteri sonunda başarı sertifikalarını Artistik Buz Pateni branş sorumlusu Murat Uzar ve Şirintepe Spor Kulübü Yöneticisi Aykut Sunar'dan alan miniklere sertifikalarıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü logolu tişört hediye edildi. Hediye tişörtlerini alan minikler buzdan keyifli ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buz, Böyle Şölen Görmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement