Buz Dolu Varilde Dans Yarışması - Son Dakika
Güncel

Buz Dolu Varilde Dans Yarışması

Buz Dolu Varilde Dans Yarışması

Antalya'da bir plaj işletmecisi, içi buz dolu varilde dans yarışması düzenledi.

29.07.2012 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir plaj işletmecisi, içi buz dolu varilde dans yarışması düzenledi. Eğlenceye tatilciler büyük ilgi gösterdi.

Turizmin başkenti Antalya'da devam eden nemli ve sıcak hava, müşterilerini serinletmek isteyen işletmecileri alternatif eğlencelere yönlendiriyor. Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu kentte Konyaltı Beach Park Yakamoz Beach işletmecisi, müşterileri için ilginç bir yarışma düzenledi. Müşterilerini hem serinletmek hem de eğlendirmek isteyen işletmecinin buz dolu varilde düzenlediği dans yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmaya 7'si kadın, 13 yarışmacı katıldı. Platforma konulan içi su dolu varile görevliler tarafından kalıp kalıp buz atıldı. Sıra ile buz dolu varile giren yarışmacılar, en iyi dans şovunu yapmak için yarıştı. Bazı yarışmacıların buz dolu varile girmekte zorlandığı görüldü. Hareketli parçalar eşliğinde içi buz dolu varilde dans eden yarışmacılara, seyirciler de eşlik etti. Yarışmaya katılan 17 yaşındaki öğrenci Funda Ramas, suyun çok soğuk olduğunu belirterek, ilk kez böyle bir yarışmaya katıldığını söyledi.

Yarışmada birinciye bir ayakkabı mağazasından hediye çeki, ikinciye 4 kişilik akşam yemeği, üçüncüye ise yine 4 kişilik kokteyl verildi.

Yarışmanın sonunda seyirciler ve yarışmacılar hep birlikte Ankara havası eşliğinde oynadılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Buz Dolu Varilde Dans Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement