Buzda İzmir Fırtınası Esti - Son Dakika
Güncel

Buzda İzmir Fırtınası Esti

Buzda İzmir Fırtınası Esti

Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupası ve Senkronize Türkiye Şampiyonasında fırtına gibi esen İzmir Büyükşehir Belediyesi, zirveye çıktı.

10.04.2014 08:40  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupası ve Senkronize Türkiye Şampiyonası'nda fırtına gibi esen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 kupa ve 15 madalya ile zirveye çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu, Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Senkronize Türkiye Şampiyonası ve Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupası'na ev sahipliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Buz Pateni, Artistik Buz Pateni ve Senkronize kategorilerinde madalyaları toplayarak zirveye çıktı. Buz Pateni Teşvik Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, 5 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. 8 kategoride yapılan yarışmalarda Efe Kızık, Ezgi Güler, John Turan Karaca, Efe Çetiz, Elifsu Erol altın madalya, Berkant Akgül, Ezgi Güler, Kumsal Belin gümüş madalya, Lara Aksoy ise bronz madalya kazandı.

Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda da zirveyi bırakmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sporcuları 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu. Elifsu Erol ve Engin Ali Artan altın madalya alırken, Sıla Sağdıç ve Sinem Kuyucu gümüş, Azra Terlemez de bronz madalya kazandı. İzmirli sporcuların fırtına gibi estiği şampiyonada İzmir Büyükşehir Belediyesi Senkronize Takımı ise Junior kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

14 kulübün katıldığı şampiyonada 244 puan toplayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Artistik Buz Pateni Türkiye Kulüpler Şampiyonu oldu. Mavi-beyazlılar, şampiyonluk kupasını İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Daire Başkanı Hilmiye Çarıkçı'dan aldı. Kupa ve madalyalarla dolu bir turnuvadan ayrıldıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Bekir Kerem Ünal, "Şampiyonada başarıyla ayrılan tüm sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. İzmir'de tek olan Buz Sporları Salonu'nda bu sezon çok büyük başarıların altına imza attık. Avrupa'da ve Türkiye'de yarışmalardan madalyalarla döndük. Gelecekte çok daha iyi başarıların altına imza atacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buzda İzmir Fırtınası Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı
    11:20 Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını alarak göreve başladı.

  • Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü
    11:18 Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken, sürücü yaralandı. Kaza, bugün sabah 04.30 sularında Odunpazarı İlçesi Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kopenhag'da Tarihi Borsa Binası Alevlere Teslim Oldu
    11:16 Kopenhag'da Tarihi Borsa Binası Alevlere Teslim Oldu

    Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu. Alevlerin sardığı binanın simge kulesi yıkıldı.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.


Advertisement