Buzdolabının Buzunu Eritmek İsterken Evi Yaktı - Son Dakika
Güncel

Buzdolabının Buzunu Eritmek İsterken Evi Yaktı

Sivas'ta yalnız yaşayan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız, buzdolabının içerisinde oluşan buzları eritmek için ateş yakınca tutuşan buzdolabından yayılan alevler kısa sürede her yeri kaplayarak evi kullanılamaz hale getirdi.

21.04.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta yalnız yaşayan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız, buzdolabının içerisinde oluşan buzları eritmek için ateş yakınca tutuşan buzdolabından yayılan alevler kısa sürede her yeri kaplayarak evi kullanılamaz hale getirdi.

Çayboyu Mahallesi'nde iki katlı müstakil evde yalnız yaşayan ve eşi Veli Yıldız'ı 16 yıl önce kaybeden Mevlüde Yıldız, buzdolabının buzluğunda oluşan buzları eritmek için dolabın içerisine gazete kağıtlarını koyarak ateş yaktı. Tutuşan buzdolabından çıkan alevler kısa sürede tüm evi sardı. Yangını fark eden mahalle sakinleri eve gelerek talihsiz kadını dışarı çıkarıp durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Yangın sonrası yaşlı kadının evinin içinde bulunan bütün eşyalar kül olurken, ev de kullanılamaz hale geldi. Yangın sonrası sokakta kalan Mevlüde Yıldız'a 14 yıl önce ölen kardeşi Mehmet Öter'in eşi Güllü Öter sahip çıkarak evine aldı. Yanan evinin önüne gelen Mevlüde Yıldız'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Sadece dolap içindeki buzları eritmek istediğini söyleyen ve aldığı sosyal yardımlarla geçinen Mevlüde Yıldız, "Buzdolabı çok doluydu. İçinde oluşan buzları eritmek için içerisinde ateş yaktım. Sonra buzdolabı birden alev aldı. Evim, eşyalarım komple yandı. Evim yanınca ortada kaldım" dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buzdolabının Buzunu Eritmek İsterken Evi Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement