Çaçan, Ata ve Sabah ile 'Altın' gece - Son Dakika
Magazin

Çaçan, Ata ve Sabah ile 'Altın' gece

Çaçan, Ata ve Sabah ile \'Altın\' gece

Müzik dünyasının yıldız adaylarına ilk basamaklarında büyük destek veren Yenigün Medya ve Tanıtım'ın basın danışmanı Nicolas Joy, sanatçıları Nil Çaçan, Ali Ata ve Kemal Sabah ile çıkarma yaptığı Altın Kelebek Ödül Töreni'nde mesleğine bakışını anlattı. Joy, "Genç sanatçılara yol arkadaşı oluyorum" dedi.

15.12.2017 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolun başındaki isimlerin hayallerine dokunmanın önemine dikkat çeken Joy, "Şöhreti yakalamış bir sanatçıyla sadece çalışmış olursunuz. Ama sanata gönül vermiş genç isimlerle çalıştığınızda yol arkadaşı oluyorsunuz. Bu törene (Altın Kelebek Ödül Törene) onlarla katılıp, ilerledikleri yolu daha önce geçmiş olanları gördüklerindeki hislerine tanıklık etmek istedim''dedi. Joy, imkansız kelimesinin hayattan atılmasıyla başarının kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekledi.

Nil Çaçan'ın 'Kime Ne' heyecanı

Ödül töreninde şıklığı ve zarafetiyle öne çıkan Nil Çaçan, gecede aynı zamanda aranjesini Fatih Ahıskalı'nın yaptığı 'Kime Ne' isimli single çalışmasının heyecanını yaşıyordu. Diyarbakırlı popçu, Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkan yeni çalışmasını mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaştı.

Ali Ata ilgiden memnun

12 şarkıdan oluşan Aşk albümü ile radyoların en çok dinlenenleri arasına girmeyi başaran Anadolu Rock'ın yeni temsilcisi Ali Ata ise tören sırasında heyecanını gizleyemedi. Özellikle Aşk şarkısının gördüğü ilgiden son derece memnun olan Ata, "Aşk, şu sıralar eksikliğini en çok yaşadığımız duygu" dedi.

Sabah'tan 3 ayrı versiyon

Törene prodüktörü Firuz Anlı ile katılan Kemal Sabah'tan ise önemli bir açıklama geldi. Sabah, 3 ayrı versiyon ile piyasaya çıkacak 'Farzet' isimli single çalışmasının lansmanını gelecek hafta düzenleyeceğini açıkladı.

Son Dakika Magazin Çaçan, Ata ve Sabah ile 'Altın' gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement