Caferoğlu'dan TMMOB'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Caferoğlu'dan TMMOB'a Ziyaret

Caferoğlu\'dan TMMOB\'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Erdal Caferoğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ni (TMMOB) ziyaret etti.

20.08.2013 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Erdal Caferoğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ni (TMMOB) ziyaret etti.

Ziyarette TMMOB Oda Başkanları ve İKK Sekreteri Banu Gürlek'le birlikte Odunpazarı bölgesi ve meslek odalarının sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan CHP Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Caferoğlu, Odunpazarı bölgesinde kimliksiz ve sağlıksız bir kentleşme modeli oluşturulmaya çalışıldığını öne sürerek, yeni mekansal oluşumlar yapılırken yerel yöneticilere, meslek odalarına danışılmadan yapılan proje ve uygulamaların yeni bir takım sorunları da beraberinde getirdiğini söyledi. Bu durumun topluma sosyal ve psikolojik olumsuz yansımalarının olduğunu da iddia eden Caferoğlu, rasyonel planlama yaklaşımlarının olmamasının kentlerin bir bütün halinde büyümesinin önünde engel olduğunu kaydetti.

TMMOB İKK Sözcüsü Gürlek ise, meslek odalarının ve özellikle de TMMOB'nin yerel yönetimlerle iç içe birlikte çalışmasının gerektiğini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Caferoğlu'dan TMMOB'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement