ÇAĞLAYAN'DA MAHKEME KARANTİNAYA ALINDI - Son Dakika
Güncel

ÇAĞLAYAN'DA MAHKEME KARANTİNAYA ALINDI

ÇAĞLAYAN\'DA MAHKEME KARANTİNAYA ALINDI

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 6. Tüketici Mahkemesi'nin kalem memurunda koronavirüs vakası tespit edildi.

18.06.2020 13:17  Güncelleme: 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 6. Tüketici Mahkemesi'nin kalem memurunda koronavirüs vakası tespit edildi. Mahkeme karantinaya alınırken, vaka tespit edilen memurun evde tedavi gördüğü ve iki hakime de tedbir amaçlı izin verildiği öğrenildi.

2 HAKİM İZOLE EDİLDİ

6. Tüketici Mahkemesi'nde kalem memuru olarak görev yapan bir görevlide, koronavirüs tespit edildi. Memurun taşıyıcı olduğu ve koronavirüs belirtileri göstermediği öğrenildi. Vaka tespit edilen memurun 14 gün boyunca evde tedavi göreceği ve idari izne çıkarıldığı bilgisi edinildi. Ayrıca mahkemede görev yapan iki hakim de tedbir amaçlı 14 gün izne çıkarıldı.

DURUŞMA YAPILMAYACAKKalem odasına "Covid-19 salgını nedeniyle mahkememiz karantina altına alınmıştır" şeklinde uyarı yazısı yazılırken, duruşma salonu önüne de duruşma yapılmayacağına dair bilgilendirme notu asıldı. Duruşma salonunun dezenfekte edildiği öğrenildi.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ÇAĞLAYAN'DA MAHKEME KARANTİNAYA ALINDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen yakalandı, 2 kişi gözaltına alındı
    15:55 Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen yakalandı, 2 kişi gözaltına alındı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda, Afganistan uyruklu 29 düzensiz göçmen yakalandı ve yasal işlem başlatıldı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin ise jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Düzce'de konut satışı Mart ayında düştü
    15:55 Düzce'de konut satışı Mart ayında düştü

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Düzce'de bir önceki yıla göre konut satışı Mart ayında düşüş gösterdi. 2024 yılı Mart ayında 508 konut satılırken, geçen yıl bu rakam 604 olarak kaydedilmişti.

  • Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'e hayırlı olsun ziyareti atlı gerçekleşti
    15:55 Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'e hayırlı olsun ziyareti atlı gerçekleşti

    Körfez ilçesinde yaşayan Sümmani Yılmaz, tekrar Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt'e hayırlı olsun ziyaretine atıyla gitmeyi tercih etti. Söğüt, Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

  • Akşehir'de Elektrik Direğine Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti
    15:55 Akşehir'de Elektrik Direğine Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Yümel Şahin'in kullandığı hafif ticari araç, Değirmenköy Mahallesi yakınlarında elektrik direğine çarptı. Kazada Şahin ile araçtaki Fatih Çiftçi ve Ali Köse yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralılardan Ali Köse, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Personeli Şiir Kitabı Çıkardı
    15:55 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Personeli Şiir Kitabı Çıkardı

    Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan temizlik personeli Muhammed Ali Fikri, ilk şiir kitabını çıkardı. Fikri, Hz. Ali'nin (R.a.) 'Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşayacakları zamana göre yetiştirin' sözünden yola çıkarak yazdığı kitabın ilk baskısını hastane Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya'ya hediye etti. Kitap, ebeveynler için kişisel gelişim anekdotları ve çocuk yetiştirme ile ilgili yazıları da içermektedir.

  • Kulu'da hareketsiz bulunan 20 günlük bebek kurtarılamadı
    15:54 Kulu'da hareketsiz bulunan 20 günlük bebek kurtarılamadı

    Konya'nın Kulu ilçesinde annesi tarafından hareketsiz bulunan 20 günlük bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin ölüm sebebi Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından belirlenecek.

  • Konya Bozkır'da Okul Servis Araçları Denetlendi
    15:54 Konya Bozkır'da Okul Servis Araçları Denetlendi

    Bozkır ilçesinde Bozkır Trafik Jandarması, Bozkır Trafik Polisi ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından okul servislerine yönelik kontroller yapıldı. Denetlemelerde ilçe merkezine taşımalı eğitim yapan 32 okul servis aracı ve sürücüsü Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği kapsamında incelendi ve denetim formu tanzim edildi. Kontrollerin devam edeceği bildirildi.

  • Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, damızlık sığır ithalatı denetimlerini sürdürüyor
    15:54 Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, damızlık sığır ithalatı denetimlerini sürdürüyor

    Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçede gerçekleştirilen damızlık sığır ithalatıyla ilgili denetimlerini sürdürüyor. İşletmelerin ithal edilen sığırların sağlık durumunu, bakım şartlarını ve belirlenen standartlara uygunluğunu kontrol etmek amacıyla Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede gerçekleştirilen damızlık sığır ithalatıyla ilgili denetimler devam ediyor. Müdürlük ekipleri, işletmelerin gerekli hijyen ve sağlık standartlarına uyup uymadığını, hayvanların sağlık durumlarını ve gerekli veteriner sağlık raporlarını detaylı bir şekilde inceliyor. Denetimlerde, hem sığır ithalatının kalitesini ve güvenilirliğini artırmak hem de tüketicilerin sağlığını korumak için büyük önem taşıdığının vurgulanırken, vatandaşların da bu tür denetimlerde gördükleri herhangi bir olumsuz durumu müdürlüğe bildirmesi çağrısında bulunuldu.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü
    15:54 Sivasspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Sivasspor, bugün Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda ısınma hareketleri, pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçı yapıldı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Fenerbahçe, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

  • Trabzon Of'ta İlk ve Ortaokul Öğrencilerine Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Düzenlendi
    15:53 Trabzon Of'ta İlk ve Ortaokul Öğrencilerine Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Düzenlendi

    Trabzon'un Of ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen 6. Akıl ve Zeka Oyunları, İsmail Yıldırım İlkokulu'nda final müsabakalarıyla sona erdi. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve 28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Dereceye giren öğrenciler, il elemelerine katılmaya hak kazandı.


Advertisement