Cahit Berkay 50. Sanat Yılını Beylikdüzü'nde Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Cahit Berkay 50. Sanat Yılını Beylikdüzü'nde Kutluyor

Cahit Berkay 50. Sanat Yılını Beylikdüzü\'nde Kutluyor

Türk Sineması'nda Selvi Boylum Al Yazmalım, Bodrum Hakimi, Devlerin Aşkı, Çiçek Abbas, Dila Hatun, Çöpçüler Kralı gibi 200'e yakın filmin müziğini yapan Cahit Berkay, müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

14.04.2016 16:36  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane müzik grubu Moğollar'ın kurucularından biri olan, besteleri ve yaptığı film müzikleriyle hafızalara kazınan Sanatçı Cahit Berkay, 16 Nisan Cumartesi saat 20.00'de Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde 50. sanat yılını kutlayacak. Ayrıca Berkay hayranları, sanatçının çocukluğundan bugüne biyografisinin ve müziklerini yaptığı filmlerin afişlerinin bulunduğu Cahit Berkay Fotoğraf ve Afiş sergisini de gezebilecekler.

50. Sanat yılını Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sahne alacağı gecede kutlayacak olan Berkay, Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca ile birlikte şarkılarını seslendirecek, Orkestra Şefliğini Cem Öget, gecenin sunuculuğunu ise Öykü Cengiz yapacak. Moğollar, Cem Karaca ve Barış Manço'dan şarkıların söyleneceği konser, 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak. Aynı gün Kültür Merkezi'nde ziyarete açılacak olan Cahit Berkay Fotoğraf ve Afiş Sergisi de Berkay'ın çocukluğundan bugüne biyografisini, müzik yaşantısından anıları ve müziğini yaptığı filmlerin afişlerini içeriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cahit Berkay 50. Sanat Yılını Beylikdüzü'nde Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement