Caillou, Tarkan'ı Salladı - Son Dakika
Güncel

Caillou, Tarkan'ı Salladı

Caillou, Tarkan\'ı Salladı

Caillou ve arkadaşlarından oluşan orkestra, Türkiye'de ilk kez ANKAmall AVM'de konser verdi.

10.06.2012 11:01  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların sevgilisi olan çizgi dizi Caillou ve arkadaşlarından oluşan orkestra, Türkiye'de ilk kez ANKAmall AVM'de konser verdi. Mega Star Tarkan'ın da aynı saatlerde hayranlarına konser vermesine rağmen yüzlerce miniğin tercihi Caillou oldu.

Caillou, arkadaşlarıyla birlikte kurduğu orkestra ile Türkiye'de ilk kez çocukların karşısına çıktı. Çocuklar için hazırladığı Türkçe ve İngilizce şarkıları seslendiren Caillou'nun konseri miniklerden yoğun ilgi gördü. Konser öncesi ücretsiz olarak yüzlerce miniğe Caillou maskesi dağıtıldı.

Clementine, Xaivior, Emma, Leo ve küçük kardeşi Rosie'nin eşlik ettiği etkinlik için alışveriş merkezinde dev bir sahne kuruldu. Sahne şovlarının, ışık, lazer ve dans gösterilerinin yer aldığı konserde Caillou, aynı zamanda sürpriz konuklarını ağırladı ve yaz tatilinin ilk gününü yaşayan çocuklara unutulmaz bir konser verdi. Ücretsiz konserden önce yapılacak yarışmalarda çocuklara yüzlerce Caillou ürünü hediye edilecek.

Etkinlik, Augmented Reality teknolojisi ve sanal gerçeklik uygulaması ile yaz boyunca ANKAmall AVM'de çocuklarla birlikte olacak olan Caillou'nun lansman gecesi olma özelliğini de taşıyor.

DÜNYADA ÇOCUKLARIN BAĞIMLISI HALİNE GELDİĞİ ÇİZGİ DİZİ

Yazar Christine L'Heureux ve çizer Helene Desputaux'un kitaplarından televizyona uyarlanan Kanada yapımı çizgi dizi olan Caillou, 4 yaşındaki bir erkek çocuğun insanlarla ilişkilerini ve günlük yaşamını konu alıyor.

Orijinal dili Fransızca olan dizi, farklı dillere çevrilerek Amerika'dan Almanya'ya, İngiltere'den Türkiye'ye kadar pek çok ülkede yayımlanıyor. Caillou sözcüğü Fransızca'da "çakıl taşı" anlamına geliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Caillou, Tarkan'ı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement