"Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı"yı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

"Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı"yı Bekliyor

Sinema filmiyle ilgili sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları büyük bir ilgiyle takip eden ünlü oyuncunun hayranları heyecanla filmin vizyona girmesini bekliyor.

22.08.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bebek İşi, Yalan Dünya, Akasya Durağı, Avrupa Yakası gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyicinin büyük sevgisini kazanan, 2010 yılında çekilen Çakallarla Dans' adlı sinema filminde 'Köfte Necmi' karakterini oynayan ve söylediği 'Hastasıyız Dede' repliği büyük ilgi ve sempati toplayıp hafızalara kazınınca serinin ikinci filmi Çakallarla Dans 2 ye 'Hastasıyız Dede' adının verilmesine sebep olan başarılı oyuncu Timur Acar, serinin üçüncü filmi Çakallarla Dans 3 – 'Sıfır Sıkıntı' adlı sinema filminde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı başlıca rolleri Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmde ayrıca, Derya Baykal, Derya Şensoy, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Gürkan Uygun, Bülent Serttaş, Bülent Çolak, Ünal Silver ve Günay Karacaoğlu da rol alıyor. 'Çakallarla Dans 3 - Sıfır Sıkıntı' sinema filmi 5 Aralık'ta vizyona girecek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı'yı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement