Çakıcı'nın 4 Adamı Daha Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çakıcı'nın 4 Adamı Daha Yakalandı

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı’nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde silahla ateş edilmesi ile ilgili ikinci dalga operasyon gerçekleştirildi.

05.12.2017 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla ateş edilmesi ile ilgili ikinci dalga operasyon gerçekleştirildi.

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla ateş edilmesi ile ilgili ikinci dalga operasyon gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri olayla ilgili çalışmalarda ulaştığı yeni deliller ışığında sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Hastanenin başhekimlik binasında silahla ateş açan Ferdi E.'ye olayda kullandığı silahı temin eden, saldırıda kullanılan aracı kiralayan ve saldırının azmettiricileri arasında yer alan 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Yakalanan 4 şüphelinin de yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Çakıcı'ya yakın isimler olduğu ileri sürüldü.

Polisin olaya ilişkin yaptığı ilk operasyonda gözaltına alınan 5 kişi sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çakıcı'nın 4 Adamı Daha Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement