Çakır Mahallelerde, Başol Köylerde Çalıştı - Son Dakika
Yerel

Çakır Mahallelerde, Başol Köylerde Çalıştı

Çakır Mahallelerde, Başol Köylerde Çalıştı

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eşi İlknur Çakır, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahallelerde, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ise köylerde referandum çalışması yaptı.

06.04.2017 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eşi İlknur Çakır, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahallelerde, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ise köylerde referandum çalışması yaptı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eşi İlknur Çakır, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Sabri Dinç, Fevzi Mazlum, Turgay Aydın, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları ile birlikte Kirmanlı Mahallesini ziyaret ederek halk oylamasında "evet" için destek istedi.

İlçe Başkanı Çakır ve ekibi Kirmanlı mahallesinde Evet Gazetesi ve broşür dağıtıp, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Gittiği yerlerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Çakır ve ekibi, kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Çakır, güçlü Türkiye için vatandaşların "evet"i destekleyeceğini gördüğünü belirten Çakır "16 Nisan Halk oylaması Büyük ve Güçlü Türkiye yolunun önemli bir virajdır. Tarih boyunca Türk Halkı en önemli zamanlarda doğru kararları vermiş bir millettir. Büyük Türkiye için oyumuz net kararımız "Evet" olmasını istiyoruz. Her şey Türkiye için, Her şey Millet için. Koalisyon dönemlerinin sonu olacak, darbeler tarih olacak ve hizmetler hızlı ve daha çok olacak, Türkiye büyüyecek Millet kazanacak. Sizlerin de desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Başol köy köy dolaşıp vatandaşları ikna ediyor

Ormanlı Belediye Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Ormanlı Belde Teşkilatı Başkanı İsmail Üstün, Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit ile birlikte Yaraşlı Yörük, Ruşanlar ve Bakırlık köyünde vatandaşlardan "Evet" desteği istediler.

Belediye Başkanı Bayram Başol, köy ziyaretlerinde kendilerini karşılayan çok sayıda vatandaşlara AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın bir toplantısı olmasından dolayı gelemediğini ve onun selamlarını getirdiğini belirterek "Biz İstikrarlı büyüyen bir Türkiye istiyoruz. Ama 16 Nisan'da "Evet"e karşı çıkanlar, öncelikle dış ülkeler ve biz biteriz diyen terör ile FETÖ örgütleridir. Değerli vatandaşlar 2002 yılına kadar öncesi bir geçmişimize bakın. Darbelerle Ülkemiz yıllarını geçirdi. AK Parti dönemi ile birlikte Türkiye'de hizmetler her geçen çoğaldı. Türkiye çok iyi yerlere geldi. Biz 16 Nisan'da yapılacak Halk oylamasında vereceğiniz, "evet" desteğinizle istikrar devam etsin Güçlü Türkiye diyoruz. Şuandaki Parlamenter sistemde yetki kararları bekleniyor. Yeni sistemde ise, 5 yıllığına Milletimiz seçecek Cumhurbaşkanımızı. Hizmetler daha hızlı ilerleyecek. Ben yeni sistemin Türkiye'mize çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat, Belediye Başkanı Başol, AK Parti ekibine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Erlat konuşmasında "Köyümüzün sorunlarını çözme yolunda her zaman yanımızda olan Başta AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Sizlerle bir kez daha bir arada olmak bizleri mutlu etti. Bizde güçlü Türkiye diyoruz" derken Bakırlık Köyü Muhtarı Metin Demir ise "Roman vatandaşlara değer veren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ereğli'deki ekibine Allah hepsinden bin kere razı olsun diyoruz. Bizlere gösterilen değeri bizler unutmayacağız. İstikrar için bizde varız diyoruz" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakır Mahallelerde, Başol Köylerde Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement