Çakmakla Oyun Evde Yangın Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Çakmakla Oyun Evde Yangın Çıkardı

Çakmakla Oyun Evde Yangın Çıkardı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 4 katlı bir apartmanda çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı.

20.09.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 4 katlı bir apartmanda çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi 1041 Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın birinci katından yükselen dumanlar üzerine itfaiyeye yangın ihbarı yapıldı. Beyşehir Belediyesi'ne bağlı bir itfaiye aracı ile acil müdahale aracı kısa süre içerisinde adrese sevk edildi. İtfaiye görevlileri yangının çıktığı yoğun dumanla kaplı daireye ancak maske takarak girebildi. Yangın, itfaiye görevlilerinin bir süre devam eden müdahalesi ile daha da büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu dairenin yatak odası bölümünde alevlere teslim olan yatak ve diğer eşyaları itfaiye görevlileri tarafından evin önüne çıkarıldı. Bu arada, dairede ikamet eden aile fertleri de yangın sebebiyle büyük korku ve panik yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan ve yangının etkisiyle büyük şok yaşayan Gülsüm Öztürk, uzun süre kendine gelemedi. Öztürk, evde kalan ve yakını olan 3 yaşındaki kız çocuğunun çakmakla oynarken odadaki yatağın ateş alması sonucu yangının meydana geldiği yönünde itfaiye görevlilerine bilgi verdi. Yangına neden olduğu ileri sürülen kız çocuğu ve annesi de büyük bir korkuya kapılırken, uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı ve komşuları tarafından evden uzaklaştırılarak sakinleştirilmeye çalışıldı.

Öte yandan, Gülsüm Öztürk'ün yangın çıkan evdeki çantasında altın ve paraları olduğunu söylemesi üzerine de görevliler panik yaşadı. Kadının isteği üzerine çantasını almak üzere içeriye girmesine izin verildi. Çantasını alarak tekrar dışarıya çıkan yaşlı kadın, kontrol ederek içerisinde herhangi bir eksik olmadığını söyleyince görevliler de rahat bir nefes aldı. Şoka giren kadını daha sonra adrese gelen 112 sağlık görevlileri ambulansa bindirerek Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Yangına neden olduğu ileri sürülen çakmak da söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından inceleme yapmak üzere yanan yatak odasına giren itfaiye görevlileri tarafından bulundu. Apartmandaki diğer katlara sıçramadan söndürülen yangın sonucu dairede maddi hasar meydana gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çakmakla Oyun Evde Yangın Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement