Çaldığı araçla hırsızlık yapan şüpheli kovalamacada yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çaldığı araçla hırsızlık yapan şüpheli kovalamacada yakalandı

Çaldığı araçla hırsızlık yapan şüpheli kovalamacada yakalandı

Kahramanmaraş'ta çaldığı araç ile hırsızlık yapan şüpheli kovalamaca soncu yakalandı.

23.03.2021 15:22  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta çaldığı araç ile hırsızlık yapan şüpheli kovalamaca soncu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Aslanbey Mahallesinden çaldığı araç ile Genç Osman Mahallesindeki bir evden ziynet eşyası ve para çalan, aynı gece Aslanbey Mahallesinde başka bir araçtan da gıda maddesi ve telefon çalan kimliği belirsiz hırsızın yakalanması çalışma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmada, güzergahta bir çok iş yerine ait kamera çalışması yaparak şüphelinin izini takip etti.

Kimliği tespit edilen şüpheli Düzgün B. (32) Yahya Kemal Mahallesinde polis aracına çarparak kaçtıktan sonra Karacasu Mahallesinde kovalamaca sonucu yakalandı.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çaldığı araçla hırsızlık yapan şüpheli kovalamacada yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çankırı'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    02:50 Çankırı'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Çankırı'nın merkezinde bulunan Yamaç sokakta bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti
    02:33 Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cenaze namazı düzenlenecek.

  • Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü
    02:27 Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirtirken, herhangi bir yaralı veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu
    02:16 Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede bulunan 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirterek, işçilerin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ve herhangi bir yaralanma veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu
    01:59 İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı konteyner yatakhanede çıkan yangın devam ediyor. Yangın sırasında içeride bulunan işçiler kendilerini dışarıya atarken, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Seyir halindeyken yanan tır küle döndü
    01:47 Seyir halindeyken yanan tır küle döndü

    Sakarya'nın Pamukova ilçesinde seyir halinde olan bir tırın elektrik arızası sonucu çıkan yangın sonucunda tırın kupası kullanılamaz hale geldi. Sürücü olayı yara almadan atlattı ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sebebiyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • LPG dolumu esnasında alev alan araçtaki 3 kişi yaralandı
    01:40 LPG dolumu esnasında alev alan araçtaki 3 kişi yaralandı

    Hatay'da bir akaryakıt istasyonunda LPG dolumu esnasında alev alan bir araçta bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve yangın akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürüldü. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı ve araç kullanılamaz hale geldi.

  • Sakarya'da tır yangını: Kupa küle döndü
    01:40 Sakarya'da tır yangını: Kupa küle döndü

    Sakarya'nın Pamukova ilçesinde D-650 Karayolu'nda seyir halinde olan bir tırın kupası alev aldı. Sürücü kendini dışarıya atarak yara almadan kurtulurken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Tırın kupası ise kullanılamaz hale geldi.

  • Hatay'da LPG dolumu esnasında araç yanarak 3 kişi yaralandı
    01:30 Hatay'da LPG dolumu esnasında araç yanarak 3 kişi yaralandı

    Hatay'ın Hassa ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen yangında, LPG dolumu esnasında alev alan bir otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek istasyona sıçramasını engelledi. Yaralılar ambulansla Hassa ilçe devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın sonucunda araç kullanılamaz hale geldi.


Advertisement