Çaldıkları Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandılar

Çaldıkları Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandılar

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde, otomobile çarpan motosikletteki ikisi de 17 yaşında olan C.B. ve U.Ö. yaralandı.

14.12.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde, otomobile çarpan motosikletteki ikisi de 17 yaşında olan C.B. ve U.Ö. yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocukların kullandığı motosikleti geçen hafta çaldıkları, plakasını söküp şase numaralarını da sildikleri ortaya çıktı.

Kaza Yeni Mahalle, Millet Caddesi'nde meydana geldi. Plakasız motosikletle giden C.B. ve U.Ö., Erkan Durak'ın kullandığı 59 PN 474 plakalı otomobile çarparak yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen ambulansla yaralanan çocuklar ilk müdahalelerinin ardından Saray Devlet Hastanesi'ne daha sonra ise Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çocukların kullandığı plakasız motosikletin geçen hafta Ayaspaşa Mahallesi'nde oturan Hasan Topçular'ın evinden çalındığını belirledi.

Hastanede tedavi altında olan ve hayati tehlikeleri bulunmayan hırsızlık şüphelisi C.B. ve U.Ö.'nün çaldıkları motosikletin plakasını söküp, şase numarasını da sildikleri tespit edildi. Polisin kaza ve hırsızlık olayıyla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement