Çaldıran'a Modern Spor Kompleksine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Çaldıran'a Modern Spor Kompleksine Kavuştu

Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, valilikçe sağlanan bütçeyle geçen yıl yapımına başladıkları spor kompleksinin tamamlandığını söyledi.

27.09.2012 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, valilikçe sağlanan bütçeyle geçen yıl yapımına başladıkları spor kompleksinin tamamlandığını söyledi.

Dündar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, valilikçe geçen yıl sağlanan 670 bin liralık bütçeyle yapımına bin 200 seyirci kapasiteli olimpik standartlardaki sentetik çim saha, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü hizmet binası ile basketbol, voleybol, hentbol ve tenis sporlarının yapılacağı çok amaçlı spor salonundan oluşan Çaldıran Kaymakamlığı Spor Kompleksi'nin tamamlandığını bildirdi.

Dündar, yakın zamanda açılışını yapacakları spor kompleksiyle Çaldıran'da yüzlerce genç ve spor yapmak isteyen her vatandaşımız için birçok dalda spor yapma imkanını kavuşacağını ifade etti.

İlçe halkının sosyal alanlardaki ihtiyaçlarının farkında olduklarını dile getiren Dündar, "Kısa zaman önce tamamladığımız Kadın Konukevi, Gençlik ve Kültür Merkezi gibi projelerden sonra Çaldıran Kaymakamlığı Spor Kompleksi'nin de tamamlanmasıyla herkese modern alanlarda spor yapma olanağı sunacaktır" dedi.

Muhabir: Özkan Bilgin

Yayıncı: Yahya Öylek - VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaldıran'a Modern Spor Kompleksine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement