Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'dan Öğrencilere Kitap ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'dan Öğrencilere Kitap ve Kırtasiye Yardımı

Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım\'dan Öğrencilere Kitap ve Kırtasiye Yardımı

Van'ın Çaldıran İlçe Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, Hafsa Hatun Kız YİBO öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımı yaptı.

27.04.2012 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran İlçe Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, Hafsa Hatun Kız YİBO öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımı yaptı.

Daha önce bir çok öğrenciye kırtasiye yardımı yapan Belediye Başkanı Yıldırım, bu sefer 23 Nisan kutlamalarında hazırladıkları farklı etkinliklerle bütün ilçenin dikkatini üzerine çeken Hafsa

Hatun Kız YİBO öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımı yaptı. Okul Müdürü Tuba Çiftçi yapılan yardımların aslında birer hediye niteliğini taşıdığını, kitap ve kırtasiye malzemesi armağan edilen öğrencilerin her birinin farklı alanlarda başarı göstermiş öğrenciler olduğunu belirtti. Çiftçi "SBS sınavlarındaki başarıları, proje ve etkinliklere katılım yoğunlukları ve okul içerisindeki davranışları göz önünde bulundurularak öğrencilerimiz arasında ödüle layık olanları seçtik. Seçilen öğrencilere Belediye Başkanımız Yıldırım'ın hediyelerini verdik. Kendisine, bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilerim adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ferman Yıldırım ise "Öğrencilerin başarılarını ödüllendirmek onların yeni başarılar elde etme arzularını tetikleyecektir . Bu sebeple eğitimde ödülün çok büyük bir etkisinin olduğu kanısındayım. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı ve yardıma muhtaç öğrencilerimize gereken desteği sağlayacağız" diye belirtti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'dan Öğrencilere Kitap ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement