Çaldıran'da bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Çaldıran'da bayramlaşma

Çaldıran\'da bayramlaşma

Van'ın Çaldıran ilçesinde düzenlenen törenle bayramlaşma gerçekleşti.

12.08.2019 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran ilçesinde düzenlenen törenle bayramlaşma gerçekleşti.

Çaldıran ilçesinde düzenlenen törenle protokol ve vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaştı. Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşmaya Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Cumhuriyet Savcısı Atacan Özata, 6 Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Özkan Kandtemir, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sülayman Atay. Siyasi parti temsilcileri STK temsilcileri, muhtarlar ve halk katıldı. Misafirlerle tek tek bayramlaşarak barışı kardeşliği sevgi ve hoşgörünün simgesi olan dini bayramlardan istifade etmek gerektiğini belirten Başkan Ensari, "Bu yılda yaşadığımız ikinci bayramın güzelliklerini sizlerle yaşamanın onurunu, mutluluğunu yaşamaktayım. Dini bayramlar barışı kardeşliği sevgi ve hoşgörünün simgesi olan dini bayramlardan istifade etmek, dargınlıkların küskünlüklerin sona ermesine vesile olabilecek güzelliklerin daha çok hissedildiği ve yoğunlaştığı günlerdir. Yüreğimizde olan bayram sevincinin günlük yaşamımızda yer alma temennisiyle başta Çaldıran halkı olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban bayramını tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa barış huzur mutluluk barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Belediye başkanı ve beraberindekiler hep birlikte belediyen ayrılarak Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek burada güvenlik personelleriyle bayramlaştıktan sonra tören sona erdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çaldıran'da bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement