Çalıkuşu'nun Köyüne Yamaç Paraşütü Pisti - Son Dakika
Güncel

Çalıkuşu'nun Köyüne Yamaç Paraşütü Pisti

Çalıkuşu\'nun Köyüne Yamaç Paraşütü Pisti

Yazar Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' isimli romanına konu olan Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler köyünde yamaç paraşütü tutkunları için pist yapılıyor.
Bursa'da 150 yıla yakın elektriğin bağlanmadığı Zeyniler köyünde yamaç paraşütü için...

17.11.2013 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' isimli romanına konu olan Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler köyünde yamaç paraşütü tutkunları için pist yapılıyor.

Bursa'da 150 yıla yakın elektriğin bağlanmadığı Zeyniler köyünde yamaç paraşütü için elverişli olan pist yenileniyor. Yıldırım Belediyesi, yamaç paraşütü tutkunlarının talebi üzerine pistin tamiri ve bakımını yapmaya başladı. Piste kaldırım taşı döşenmeye başlanırken, bu sayede yamaç paraşütü sporcularının kaza yapmaları da engellenecek. Zeyniler Köyü sakinlerinden olan Hasan Yıldırım, parke taşlarının döşenmesiyle birlikte pistin daha güvenli olacağını ifade ederek, "Pistin elverişsiz yapısı sebebiyle bazı sporcuların kaza yaptığını biliyoruz. Burası yaklaşık 1 yıldır yamaç paraşütü tutkunlarının uğrak mekanıydı. Şimdi belediye buraya sahip çıktı. Pistin yenilenmesiyle birlikte burası yamaç paraşütü yapmaya elverişli hale gelecek" dedi.

Yamaç paraşütü tutkunlarından olan Samet Sarıuşak ise pistin yenilenmesinin yamaç paraşütü sporcuları açısından çok güzel olacağını sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çalıkuşu'nun Köyüne Yamaç Paraşütü Pisti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement