Çalımbay: "Lig Böyle Bitmez" - Son Dakika
Spor

Çalımbay: "Lig Böyle Bitmez"

Çalımbay: "Lig Böyle Bitmez"

Zirve ile oluşan puan farkının kapanabileceğini söyleyen Trabzon Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bütün takımlar için 2. yarı final havasında geçecek. Mesela bizim için 4 maç önemli. Seriyi devam ettirmeliyiz” dedi.

04.01.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'a geldiği günden itibaren bordo-mavili takımı farklı bir kimliğe büründüren Teknik Direktör Rıza Çalımbay, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.
İkinci yarı neler yaşanacağı konusunda tahminlerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Lig böyle gitmez. Bütün takımlar için 2. yarı final havasında geçecek. Mesela bizim için 4 maç önemli. Seriyi devam ettirmeliyiz. Kapanmayacak fark yok. Rakiplerimizden Başakşehir'i beğeniyorum. Üstüne koya koya gidiyorlar. Galatasaray köklü bir değişim yaptı. Beşiktaş bana göre Türkiye'nin en iyi takımı. Tüm kulvarları bir arada götürüyor" dedi. Önümüzdeki yıl da kulüpte kalması halinde alt yapıya önem vereceğini sözlerine ekleyen Çalımbay şöyle devam etti: "Anlaşırsak Trabzon daha iyi olacak. Daha çok şeye bakacağız. Geldiğimde Hüseyin vardı onu oynattım. 1461 takımı var pilot takımımız. Onlarla içli dışlıyız. Bakıyoruz durumlarına. Ama hataları tekrarlamamak lazım. Trabzon'da hatalardan ders alıyorsan önün açık olur."
Yabancı oyuncunun uyum sorununa da değinen bordo-mavili takımın teknik patronu, "Çok yabancı oyuncu gelip gitmiş. Trabzon'a göre oyuncular almanız gerekiyor. Futbolcular uyum sağlayacak mecburlar buna. İşleri bu. Hepmizin işi bu. Bir bütünleşme gerekiyor. Ben maçta her şeyini veren adam isterim. Surat asan, forma atan, adam istemem" diye konuştu.
Stada övgü
Bordo-mavili takımın teknik patronu Rıza Çalımbay yeni stada övgüler yağdırdı. Galatasaray ve Bursa maçlarında inanılmaz bir atmosfer olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni bir tesis de yapılması gerekiyor. Kesinlikle bu gerekli.
Aslında stadın yanına yapıldı ama tesisin daha iyi olması gerekiyor" dedi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çalımbay: 'Lig Böyle Bitmez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement